XP Deus Handboek 2019 V5 door Andy Sabisch
Deus Handboek 2019 V5 door Andy Sabisch 25,-

Deus Handboek 2019 V5 door Andy Sabisch

Merk: XP
€25,00
Op voorraad
SKU: Deus Handboek 2019
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Deskundige Uitleg: 0548-785664
  • Bezoek onze showroom in Nijverdal, Overijssel
Informatie

H

HET COMPLETE HANDBOEK VOOR DE XP DĒUS

 

XP Metaaldetectors, geleid door Alain Loubet en geholpen door zijn getalenteerde team, hebben  een uitstekende reputatie opgebouwd met metaaldetectors van de hoogste kwaliteit en de allernieuwste technologie. Met hun metaaldetectors worden voortdurend vondsten gedaan, die andere detectors door de altijd en overal wisselende grondcondities gemist hebben.

 

Deze nieuwe editie van HET DĒUS HANDBOEK bevat de broodnodige informatie waarmee je snel de nieuwste XP DĒUS versies onder de knie zult krijgen. Dit boek puilt uit van de tips, technieken, zoek standen en foto’s van vondsten die door Deus zoekers uit de hele wereld zijn gedaan. Ze zullen je de motivatie en het doorzettingsvermogen geven de Deus optimaal te leren kennen en fantastische vondsten te doen.

 

Enkele onderwerpen die hier behandeld worden:

 

  1. Begrijpen waar de verschillende druktoetsen en functies voor dienen en hoe je ze kunt aanpassen aan elke conditie die je op je zoektochten tegen komt. 

 

  1. Beproefde instellingen van doorgewinterde Deus zoekers die het geschiktst zijn voor de verschillende manieren van zoeken. 

 

  1. Accessoires die jouw succes kunnen verbeteren, jouw apparatuur beschermen en de prestaties van de Deus zullen verhogen

 

  1. Wat de laatste versies van de Deus software voor je kunnen betekenen op de zoekvelden en hoe je daarvan het meest profijt kunt hebben. (inclusief V5.2)

 

  1. Hoe je de prestaties van de Deus flink kunt oppeppen met de juiste instellingen.

 

Of je nu al een Deus bezit, of nog overweegt er een aan te schaffen, je zult zien, dat dit boek een waardevolle bron van informatie is gebaseerd op actuele veldtesten. Zelfs wanneer je al jaren een Deus bezit, zal dit boek jouw net die een of twee ideeën of tips verschaffen, die nodig zijn om een voorsprong op de mede zoekers te hebben en datgene te vinden wat anderen gemist hebben!

Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »