• Lorem ipsum

Werken bij Detect? Vacature Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

24 Mar 2023

Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst gezocht!

Word deel van het succesverhaal van Detect Metaaldetectors!

Detect bestaat ruim 40 jaar en is een begrip in de wereld van metaaldetectoren. Ons bedrijf is sinds kort verhuisd naar Almelo en heeft zowel een showroom als een online winkel. Als importeur van het merk XP metal detectors en verkoper van alle andere merken, bieden we onze klanten de beste service en producten op het gebied van metaaldetectie.

Functieomschrijving en verantwoordelijkheden.

Als commercieel medewerk(st)er binnendienst zijn je verantwoordelijkheden het afhandelen van orders, verzamelen en verzenden van artikelen, aannemen en verwerken van voorraad en voorraadbeheer. Ook zul je assisteren met de werkzaamheden in de showroom.

Onze bedrijfscultuur is open en er is ruimte om initiatief te tonen, mee te denken en mee te praten. Hierdoor is er ook ruimte voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Vereisten.

We zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die ons team komt versterken. In deze functie vervul jij een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wij zoeken iemand die handig is met computers, nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Daarnaast verwachten we een representatieve uitstraling en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van metaaldetectie, interesse in geschiedenis, archeologie en technologie is een pre, maar geen vereiste.

Bedrijfscultuur.

Wij waarderen initiatief, meedenken en meepraten en bieden daarom volop ruimte voor groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf.

Ons aanbod is (in eerste instantie) een deeltijd baan van 36-40 uur in de week met een marktconform salaris.

Bent jij enthousiast geworden en denkt je de uitdaging aan te kunnen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [email protected] met als onderwerp "Vacature Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst". Wij kijken uit naar je reactie!

Be the first to comment...
Leave a comment
#D.A.I. Chatbot door Erwin.
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »