Ground Force Ground force 23m
Ground force 23m €99,95

Ground force 23m

Merk: Ground Force
€99,95
Op voorraad
SKU: ground force 23 m
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Deskundige Uitleg: 0548-785664
  • Bezoek onze showroom in Nijverdal, Overijssel
Informatie
De Ground Force 23M is voor jeugdigen en volwassenen dé metaaldetector om kennis te maken met de hobby van het schatzoeken. Met deze detector vindt u snel uw eerste waardevolle metalen voorwerpen voor een ongelooflijke prijs !
Het gewicht van 1,1 kg, de instelbare steel, comfortabele armsteun en eenvoudige maar uitgebreide instelmogelijkheden (tone, pinpoint, etc.) zullen u urenlang zoekplezier bezorgen. De detector heeft een uitgebreide discriminatie (uitfiltering) voor het uitschakelen van ongewenste metaalvondsten waarbij u kunt kiezen tussen een alle-metalen-stand, traploos uitschakelen van metalen of een verschil in toonhoogte per metaalsoort (tone). U kunt dan bijvoorbeeld instellen dat ijzer een lage toon geeft en edelmetalen een hoge toon.

De Ground Force 23m is zoals de meeste detectors een motiondetector. U moet dus over een vondst bewegen met de zoekspoel om een signaal te kunnen krijgen. Het kan dan lastig zijn om te bepalen waar u moet graven. De Ground Force 23M is daarom uitgerust met een pinpointknop. Als die ingedrukt is zult u ook een duidelijk signaal horen als u precies met het midden van de spoel stil boven uw vondst zweeft. 
Specificaties
Soort Detector: Motion techniek
Zoekschijf: 10" (25 cm) concentrisch open
Kleur: Zwart
Werkfrequentie: 5 - 6,5 kHz
Voeding: 2 x 9 V
Batterijduur: n.v.t.
Gewicht: 1,1 kg
Lengte: Verstelbaar
Toon: 2 tonen (laag, hoog)
Grondbalans: vaste instelling
Diepte-indicatie: Nee
Handleiding: Ja
Garantie: 1 jaar
Ground Force Ground force 23m
Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »