• Lorem ipsum

Welke Pinpointer is de beste keuze voor jou?

2 Nov 2020
door Detect Metaaldetectors

Wat is een pinpointer?

Met een metaaldetector kan je een voorwerp lokaliseren onder de grond, maar de nauwkeurigheid van de locatie hangt af van de kwaliteit en precessie van je metaaldetector, precies goed zitten valt best tegen. Dat hoeft echter geen probleem te zijn, want daar komt een nauwkeurige pinpointer tot zijn recht.

Het graven van een te groot gat om je vondst te vinden, kost zowel tijd als energie. Omdat je slechts beperkte weet waar dat ongrijpbare object ligt, je loopt ook het risico dat je het object per ongeluk beschadigt. Een Pinpointer lost al deze problemen op door je preciezer te vertellen waar je moet beginnen met graven en hij kan dit zelfs tot op een paar millimeter nauwkeurig.

Een pinpointer is niet alleen maar een draagbare metaaldetector

Er zijn verschillende modellen met een led-lampje om je zoek plaats te verlichten, een geluidssignaal of zoemertrilling, samen met verhoogde gevoeligheidsniveaus voor die munten en sieraden, wordt een pinpointer je belangrijkste tool. Plots wordt het vinden van dat object dat uw detector heeft gevonden een stuk eenvoudiger gemaakt dankzij de pinpointer.

Pinpointer kopen?

Ben je op zoek naar de beste pinpointer voor jou, dan wil je wel weten welke pinpointer je het beste kunt kopen. Zodoende hebben wij voor jou alle pinpointers op een rij gezet die wij aanbieden met de bijbehorende eigenschappen. Zodoende ben je goed op de hoogte wanneer je een pinpointer wilt kopen.

XP Pinpointers

 • MI-4: De pinpointer is handzaam en beschikt over een herlaadbare Lithium Polymeer accu, na opladen gaat je Pinpointer MI-4 tot wel 90 uur mee. Tijdens gebruik hoef je niet bang te zijn dat je hem vergeet, met de handige anti-verlies kabel bevestig je de MI-4 namelijk aan je kleding. Met de LED kun je bij weinig tot geen daglicht toch je vondst uit de bodem halen. De MI-4 is waterdicht, heeft een tril functie en twee verschillende audio opties.
  • Waterdicht tot 6 meter, anti verlies functie, oplaadbaar, tril en audio functie, met holster en anti verlieskoord. 
 • MI-6: De pinpointer is handzaam en beschikt over een herlaadbare Lithium Polymeer accu, na opladen gaat je Pinpointer MI-6 tot wel 90 uur mee. Tijdens gebruik hoef je niet bang te zijn dat je hem vergeet, met de handige anti-verlies kabel bevestig je de MI-6 namelijk aan je kleding. Met de LED kun je bij weinig tot geen daglicht toch je vondst uit de bodem halen. 
  • Waterdicht tot 6 meter, anti verlies functie, oplaadbaar, til en audio functie, met holster en anti verlieskoord en te koppelen aan de XP Deus en ORX van XP.

Garrett Pinpointers

 • Pro Pointer AT: De pinpointer is makkelijk te bedienen. Hij beschikt over een alarmsignaal bij verlies, en door de oranje kleur is de pinpointer ook makkelijk terug te vinden. De Pro-Pointer AT is volledig waterdicht tot 6meter, en beschikt over een schraaprand aan de detectiepunt. De levensduur van 1 enkele 9V batterij bedraagt 30 uren.
  • Waterdicht, instelbaar, met tril functie en audio. Word geleverd met 9v batterij, anti verlieskoord en een holster.
 • Pro pointer 2: De Garrett Pro-pointer 2 is voorzien van LED verlichting, trilfunctie en audiotoon. U kunt aan de hand van de audiotoon of vibratie zelfs de diepte bepalen. Deze Pinpointer is spatwaterdicht. 
  • Met tril functie en audio. Word geleverd met 9v batterij, holster en antiverlies koord. 

Minelab Pinpointers

 • Pro find 15De PRO-FIND 15 is een spat waterdichte pinpointer, eenvoudig in gebruik!
  De pinpointer geeft een audio- en trilsignaal.
  • Werkt op een 9v Batterij en word geleverd met een holster.
 • Pro find 20: De PRO-FIND 20 is een spatwaterdichte pinpointer, eenvoudig in gebruik!
  De pinpointer geeft een audio- en trilsignaal.
  • Werkt op een 9v Batterij en word geleverd met een holster.
 • Pro find 35: De PRO-FIND 35 is een waterdichte pinpointer, eenvoudig in gebruik!
  De pinpointer geeft een audio- en trilsignaal instelbaar.
  • Werkt op een 9v batterij en word geleverd met een holster

Nokta Marko Pinpointers

 • Nokta Pointer: De Nokta Pointer is een apparaat van goede kwaliteit. De gevoeligheid / dieptebereik van deze Pinpointer is instelbaar in 10 stappen ! De Nokta Pointer heeft ook een verlieswaarschuwingsalarm en een automatische uitschakelfunctie.
  • Pinpointer is instelbaar, waterdicht tot 1 meter, met trilfunctie en audio
 • Nokta Makro PULSDIVE: De PulseDive Geel of Zwart is multifunctioneel, innovatief en betaalbaar. Gaat u naar het strand om te snorkelen of bent u op vakantie en wilt u duiken, dan kunt u hem als onderwater scuba detector gebruiken. Bent u op het land, strand, in de speeltuin of op de camping dan kunt u hem als pinpointer gebruiken.
  • Waterdicht om mee te snorkelen of duiken, oplaadbaar en te gebruiken als pinpointer. Het is ook mogelijk dit apparaat te koppelen aan een Detector van Nokta Makro. 

Teknetics Pinpointers

 • Tek-Point: De Tek-Point Pinpointer is een krachtige handheld detector om snel kleine metalen voorwerpen in het zand op te sporen. Het bijzondere is dat deze pinpointer werkt op basis van pulsinductietechnologie. Dit maakt de Tek-Point bijzonder krachtig. Daarnaast kan de Pinpointer op 16 verschillende frequenties werken en kan hij zo worden ingesteld dat de metaaldetector niet wordt gestoord.
  • Waterdicht tot 2 meter, antiverlies signaal, tril en audio instelbaar. Werkt op een 9v batterij. 

Quest Pinpointers

 • X-Pointer: Met de X-Pointer de kleinste metalen voorwerpen snel en nauwkeurig lokaliseren. Hij kalibreert zichzelf na het inschakelen, en is daarom direct klaar voor gebruik. Naarmate je het metalen object nadert, neemt de lokalisatietoon of de trilling toe, zodat je feilloos naar het object wordt geleid. De Quest X-pointer modellen bij Detect Metaaldetector, zijn de Quest X-Pointer Oranje, Quest X-Pointer Zwart en Quest XPointer Pro Pinpointer.
  • Spatwaterdicht, audio en tril functie. Word geleverd met een 9v batterij. 

Meer weten over pinpointers?

Heb je vragen over de verschillende pinpointers of wil je meer weten? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op en wij helpen jou graag met het beste advies voor het kopen van een pinpointer.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »