• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in Nederland & België
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Nijverdal

BlackAda

Toon:
BlackAda Gladius RVS
BlackAda
Gladius RVS
€89,50
BlackAda Maximus Verlengd
BlackAda
Maximus Verlengd
€39,50
BlackAda Sodbuster
BlackAda
Sodbuster
€39,95
BlackAda Bigfoot
BlackAda
Bigfoot
€35,00
BlackAda Spartan RVS
BlackAda
Spartan RVS
€84,95
BlackAda Maximus RVS
BlackAda
Maximus RVS
€75,00
BlackAda Stingray RVS Grasmes
BlackAda
Stingray RVS Grasmes
€42,50
Toon:
BlackAda

Black Ada schepen en Tools

Sinds 1989 ontwerpt Black ADA betrouwbare en robuuste buitenproducten die zijn gebouwd om bijna alles te weerstaan ​​​​wat je tegen kan komen met Metaaldetectie.

Black ADA is begonnen met een enkele schep die ze 'nummer één' noemde. Tegenwoordig is het een mooi voorbeeld dat er schepen kunnen worden gebouwd om lang mee te gaan. In de huidige wegwerpmaatschappij is dit een kwaliteit die we steeds minder zien.

Nummer één werd met de hand gemaakt  in een werkplaats in het Verenigd Koninkrijk door oprichter en getrainde gereedschapsmaker Archie Cole. Vaak aangeduid als 'The Black ADA', heeft Archie altijd geloofd in het maken van dingen die lang meegaan.

Archie, een fervent metaaldetectorist en was het zat om scheppen te kopen in tuincentra en ze te zien slijten terwijl ze op het veld waren. Eindelijk, na verschillende aankopen, besloot hij zijn eigen te maken, wat hem tot op de dag van vandaag goed van pas komt.

In de daaropvolgende jaren is het ontwerp geleidelijk geperfectioneerd door algemeen gebruik en regelmatige feedback van klanten. Dit resulteerde in onze eerste schep, de Ripper genaamd, die in onze winkel te koop is. Het assortiment is tot op de dag van vandaag voortgezet.