• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in Nederland & België
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Almelo

CHIRUCA

Toon:
Geen producten gevonden...
CHIRUCA

Schoenen en Laarzen

Chiruca® is een Spaans schoenenmerk.

Het handelsmerk van Calzados Fal, S.A.  is opgericht in 1965 in Arnedo, La Rioja, Spanje. Chiruca® is wereldleider in de vervaardiging en marketing van schoenen.

Chiruca® maakt outdoorschoenen met technisch vergevorderde materialen zodat je met maximale comfort kan genieten van elke buitenactiviteit.  

Het huidige Chiruca®, met een gekwalificeerd en gespecialiseerd team bestaande uit 130 mensen, heeft een productiecapaciteit van 6000 paar schoenen per dag. Chiruca® maakt gebruik van de beste innovatieve technieken en apparatuur om maximale kwaliteit te waarborgen in elke productiefase.

Alle producten zijn ontworpen en gefabriceerd met uitstekende technische materialen zoals GORE-TEX®, BOA® System, Vibram®, etc. Chiruca® besteedt voortdurend veel aandacht aan kwalitatieve en innovatieve verbeteringen en verkenning van nieuwe markten.

Maar het belangrijkste is het streven naar klanttevredenheid. Chiruca® biedt een 24-uurs verzendservice, waarmee een hoge waardering behaald wordt binnen de gespecialiseerde handel. Bovendien laat Chiruca® zich zien op de belangrijkste nationale - en internationale beurzen.

De producten die door Chiruca® worden geproduceerd staan hoog in het aanzien in landen over alle vijf continenten door de constante drive te blijven onderzoeken en technologisch te groeien. Baanbrekende innovatieve producten worden ontwikkelt door werknemers die, na jarenlange ervaringen bij het bedrijf, deel uit maken van de Chirucafamilie.

SPECIALISATIE

Jachtschoenen, wandelschoenen, laarzen,