• Lorem ipsum

Moltey

Toon:
Moltey Motley beach scoops
Moltey
Motley beach scoops
€199,95
Toon:
Moltey

De oprichter van Motley Scoops is de Nederlander Bert van Heerde. Een gepassioneerd specialist met tientallen jaren ervaring op het gebied van metaaldetectie.

Met zijn ruime ervaring heeft hij een team van ingenieurs de opdracht gegeven om de perfecte strandschep te ontwikkelen. Vervolgens gebruikte hij zijn visie om de Motley Beach Scoops hun excentrieke en kleurrijke identiteit te geven. Zo werd Motley Scoops geboren. In een notendop.

Een Motley Beach Scoop is een unieke strandschep. Speciaal ontworpen door Bert en Motley Beach Scoops, samen met een team van zeer professionele en ervaren ingenieurs en detectoristen. De schep is gemaakt van twee millimeter dik hoogwaardig Inox staal en is daardoor veel sterker dan carbon, hout of glasvezel. Deze beach Scoop is klaar voor het zwaare werk.

Het handvat heeft de ideale hoogte en is ontworpen met een allround grip dankzij de zeshoekige gaten. Dit betekent dat je geen extra tape of schuim nodig hebt om grip te krijgen. Een ander voordeel is een lager gewicht en eenvoudiger gebruik. De grotere en kleinere inkepingen zorgen er ook voor dat zand en water gemakkelijk uit het handvat en de scoop kunnen weglopen. U hoeft alleen het lichte werk te doen.

De Motley Beach Scoop heeft een ingenieus tweetraps voetpad. Dit zorgt ervoor de je met kracht en precisie kan werken. De schep heeft hoogwaardige lasnaden en een supergemakkelijk één-pins lock-systeem, waardoor het handvat en de schep als reisconcept zeer eenvoudig te demonteren zijn.