• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in NL, BE & DE
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Almelo

Nokta Makro Metaaldetectors

Detect heeft een ruim assortiment Nokta Makro Metaaldetectors. Bestel vandaag online of kom langs in de winkel.

Toon:
Nokta Makro Simplex BT
Nokta Makro
Simplex BT
€299,00
Nokta Makro Midi Hoard 8 t/m 12 jaar.
Nokta Makro
Midi Hoard 8 t/m 12 jaar.
€149,00
Nokta Makro Mini Hoard 4 t/m 8 jaar.
Nokta Makro
Mini Hoard 4 t/m 8 jaar.
€129,00
Nokta Makro The Legend WHP Metaaldetector
Nokta Makro
The Legend WHP Metaaldetector
€699,00
-17%
Nokta Makro Anfibio MULTI
Nokta Makro
Anfibio MULTI
€899,99€749,99
Nokta Makro The Legend PRO metaaldetector
Nokta Makro
The Legend PRO metaaldetector
€799,99
Nokta Makro Invenio Pro 3D
Nokta Makro
Invenio Pro 3D
€8.999,99
Nokta Makro Nokta Score
Nokta Makro
Nokta Score
€0,00
Nokta Makro The Legend standaard metaaldetector
Nokta Makro
The Legend standaard metaaldetector
€599,00
Nokta Makro Nokta PulseDive met 20 cm zoekspoel Zwart
Nokta Makro
Nokta PulseDive met 20 cm zoekspoel Zwart
€199,00
-23%
Nokta Makro Multi-Kruzer Metaaldetector
Nokta Makro
Multi-Kruzer Metaaldetector
€974,70€749,95
Nokta Makro PulseDive Geel
Nokta Makro
PulseDive Geel
€209,00
Toon:
Nokta Makro Metaaldetectors

De rijzende ster van de metaaldetector industrie Nokta Makro werd opgericht in 2001 in Istanbul, Turkije. Sinds de oprichting van Nokta Makro Metaaldetectors is de focus gelegd op innovatie, hoge prestaties, kwaliteit en klanttevredenheid en is uitgegroeid tot een wereldwijd merk en gebruikte word door hobbyisten wereldwijd.

De kwaliteit van Nokta Makro Metaaldetectors

Nokta Makro metaaldetectors en Nokta Makro accessoires zijn van hoogstaande kwaliteit. Het design van de Nokta Makro metaaldetectors, de standaard functies gecombineerd met de functies van Nokta Makro, vormen samen een winnend team. Of je nu op het land of in het water zoekt en wat voor soort schat je ook zoekt, er is altijd een geschikte Nokta Makro metaaldetector. Nokta Makro metaaldetectors zijn ook geschikt voor het zoeken naar goud.  

Nokta Makro metaaldetectors bij Detect Metaaldetectors

Detect metaaldetectors heeft een ruim aanbod verschillende Nokta Makro metaaldetectors. Zo zijn de Nokta Makro Anfibio  en Nokta Makro Multi Kurzer zijn uitermate geschikt als allround metaaldetector en de Nokta Makro Simplex is tevens beschikbaar als Simplex + WHP pakket. De Nokta Makro Mini Hoard en de Nokta Makro Midi Hoard zijn zeer geschikt voor de jongste zoekers. Deze Nokta Makro Kinder metaaldetectors zijn eenvoudig te bedienen en zodoende geschikt als metaaldetectors voor kinderen

Nokta Makro onderwater metaaldetectors

Voor het zoeken aan de kust en in ondiepe wateren is de Simplex perfect. Detect Metaaldetectors heeft ook een ruim aanbod onderwater metaaldetectors voor jouw zoektocht onderwater, zoals de Nokta Makro Pulsdive zwart of de Nokta Makro Pulsdive Geel. De metaaldetectors van Nokta Makro zijn waterdicht en oplaadbaar.  

Nokta Makro pinpointers

Met de Nokta Pointer kun je de kleinste metalen voorwerpen snel en nauwkeurig lokaliseren. Hij kalibreert zichzelf na het inschakelen en is daarom direct klaar voor gebruik. Naarmate je een metalen object nadert, neemt de lokalisatie-toon of de trilling toe, zodat je feilloos naar het object wordt geleid. De Nokta Pinpointer modellen bij Detect Metaaldetector, zijn de Nokta waterdichte pinpointer en de Nokta Pulsdive Pinpointer.

Nokta Makro metaaldetector kopen

Door het ruime aanbod Nokta Makro metaaldetectors bij Detect Metaaldetectors is er altijd een model die bij jouw wensen past. Wil je een Nokta Makro metaaldetector kopen? Bestel dan gemakkelijk online bij Detect Metaaldetectors of kom gerust langs in onze showroom en wij adviseren jou welke Nokta Makro  metaaldetector het beste bij jou past.