• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in NL, BE & DE
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Almelo

Tero Vido 3D bodem scanners

Tero Vido® UG is een Duitse fabrikant van meetinstrumenten waarmee gebruikers verborgen anomalieën in de grond kunnen ontdekken en lokaliseren. Ontdek het aanbod 3D bodemscanners!

Toon:
Geen producten gevonden...
Tero Vido 3D bodem scanners

Tero Vido® UG is een Duitse fabrikant van meetinstrumenten waarmee gebruikers verborgen anomalieën in de grond kunnen ontdekken en lokaliseren.

Het komt vaak voor, vooral in de bouwsector, civiele en ondergrondse techniek of weg- en waterbouw, dat kabels, leidingen of holtes beschadigd of vernietigd raken. Dit komt meestal doordat de precieze locatie niet bekend was, of omdat er geen kennis was over wat zich onder de grond bevond.

In de meeste gevallen is de aannemer verantwoordelijk voor de schade.

Naast de hoge kosten voor reparatie zijn er ook vertragingen op de bouwplaats en bestaat het risico van gevaarlijke situaties voor zowel mensen als machines als gevolg van openliggende stroomkabels of gaslekken.

Naast deze specifieke uitdagingen tijdens de constructie is het ook cruciaal voor planning engineers om te weten of er zich iets in de grond bevindt dat het constructieproces zou kunnen beïnvloeden.

Een ander toepassingsgebied voor meetinstrumenten is het opsporen van kabels en leidingen om hun diepte en positie te bepalen.

Ook voor de beveiligings- of militaire diensten is het interessant om verborgen tunnels, schuilplaatsen of ondergrondse opslagplaatsen op te sporen.

Voor industriële doeleinden heeft Tero Vido® een nieuw multisensor-array ontwikkeld.

Dit maakt het voor vrijwel iedereen mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier deze anomalieën in de grond te ontdekken en te lokaliseren.

Het gepatenteerde Tero Vido®-systeem bestaat uit speciale sensoren en eigen software die speciaal hiervoor zijn ontwikkeld. Het is een compleet nieuw ontwerp en ontwikkeling en onderscheidt zich van alle andere producten op de markt door de eenvoud, precisie en robuustheid. Het wordt ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland door een team van ingenieurs en software specialisten met vele jaren ervaring in de industrie, met de behoeften van de gebruiker in het achterhoofd.

Als u meer informatie wilt, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via tel, e-mail of WhatsApp