• Lorem ipsum

Putdeksel detectors

Ben je op zoek naar een putdeksel detector, ontdek dan het aanbod van Detect Metaaldetectors. Bekijk het assortiment hieronder en bestel gemakkelijk gemakkelijk.

Toon:
C Scope C.Scope CS880 metaaldetector
C Scope
C.Scope CS880 metaaldetector
€499,95
Fisher Fisher M-97 metaaldetector
Fisher
Fisher M-97 metaaldetector
€1.099,95
Fisher Fisher M-66 metaaldetector
Fisher
Fisher M-66 metaaldetector
€1.049,95
Toon:
Putdeksel detectors

Wat is een putdeksel detector?

De betekenis van een putdeksel detector wordt al verklapt door de naam. Deze detector is er voor bedoeld voor het lokaliseren van ventielkasten, afsluitkranen, brandputten en putdeksels of kleppenhuizen van mangaten. Daarnaast worden putdeksel detectors ook ingezet voor het zoeken van staalkabels, stalen buizen op wapeningsstaven onder een wegdek of ergens anders onder de grond. Door een gericht neergaand zoekveld, kan er zeer specifiek worden gezocht met een putdeksel detector. Deze detectors negeren spooksignalen van andere naburige metalen en is gemakkelijk te gebruiken in de buurt van voertuigen of hekken.

Putdeksel detector kopen

Wil je een putdeksel detector kopen? Ontdek dan ons aanbod bij Detect Metaaldetectors, zoals de Elcometer P5000 IMP voor zeer specifiek zoekwerk en ook als normale metaaldetector te gebruiken. Daarnaast bieden wij ook de Fischer M-97, Fisher M-66 en C.Scope CS880 die allemaal uiterst geschikt zijn voor het opsporen van putdeksels en andere specifieke metalen.