Tesoro Tiger Shark
Tiger Shark 895,-

Tiger Shark

Merk: Tesoro
€895,00
Nu 2 artikelen nog op voorraad
SKU: MD-TIGE-BA/(8)RC-LW-HW
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Deskundige Uitleg: 0548-785664
  • Bezoek onze showroom in Nijverdal, Overijssel
Informatie

ONDERWATERDETECTOR MET TESORO KWALITEIT!

Voorzien van een zout- en zoetwaterstand. Onvergelijkbaar hoge gevoeligheid voor kettinggoud en andere moeilijk vindbare kleine gouden voorwerpen. Hiermee wordt bedoeld: gebroken ringen, oorbellen en kettingen en armbandjes. Daarom is deze detector de favoriet voor laagwaterzoekers, die nu ook eindelijk wel eens iets anders willen vinden dan alleen gouden ringen en munten. Geschikt tot een diepte van ongeveer 30 meter.

Veel zoekers in zwemwater weten n.l. niet, dat ze niet alleen dunne gouden kettingen niet vinden, maar dat ze ook dikke kettingen, schakelarmbanden, en oorbellen en gebroken gouden ringen laten liggen (tot een gewicht van 50 gram toe) (test dit zelf eens uit met de eigen detector!). Kortom uitstekende detector dus van de volgende knoppen: Aan/uit normaal en zout stand; Disc-Level (traploos met 0-discriminatie); Tune speed-All metal slow-All metal en Motion disc stand; Ground Adjust (voor een maximale grondontstoring en dus beter dieptebereik). Binnenin de detector kunnen (eenmalig) het volume, de tuning en de gevoeligheid ingesteld worden.

De Tiger Shark wordt standaard geleverd met 20 cm open concentrische zoekschijf. De Tiger Shark kan op verzoek met 25 cm zoekschijf geleverd worden, u moet dan rekening houden met een levertijd. Ook optional verkorte duikersstelen. 3-delige steel, het detectorhuis kan er af gekoppeld worden, er is voldoende kabel om de detector als heupmodel te dragen.

Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »