• Lorem ipsum
Detect uit Nijverdal Overijssel, werd opgericht in 1979. Het is de officiële metaaldetector importeur (groot- en detailhandel) van het absolute topmerk: XP (Frankrijk) Detect is ook verkoop punt/dealer van alle A merk metaaldetectors in Nederland. 
 
Detect is ook uitgever van 'Handboek voor zoekers' door Gert Gesink (2e druk Enschede 2010, ISBN: 90-800755-2-3). 'Handboek voor zoekers' 2e druk van 2010 ook te bestellen bij uw lokale boekhandel.
 
Klaar voor voor je volgende avontuur?
 
Vertrouwen, blind vertrouwen. Daar draait het om bij alles wat te maken heeft met metaaldetectie. Tijdens elk zoektocht weer, onder alle omstandigheden. U wil een metaaldetector van topkwaliteit, passend bij uw zoektocht. U wil het beste advies en snelle levering. En als het ook maar even nodig is wil u dat uw metaaldetector, ongeacht het merk, optimaal gerepareerd, gekeurd en onderhouden word. En dat alles natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk geprijsd. 

Dus dat krijgt u van ons: van Detect Metaaldetectors.

Wilt u advies inwinnen of onze metaaldetectors komen bekijken, kan dat natuurlijk ook. Kom dan langs in onze showroom in Nijverdal. Ons adres is: 
 
Detect Metaaldetectors
van den Bergsweg 10a
7442 CK Nijverdal
Telefoon: 0548-785664
Mobiel: 0630995035