Tesoro Tesoro Mojave
Tesoro Mojave 395,-

Tesoro Mojave

Merk: Tesoro
€395,00
Nu 4 artikelen nog op voorraad
SKU: Tesoro Mojave
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Deskundige Uitleg: 0548-785664
  • Bezoek onze showroom in Nijverdal, Overijssel
Informatie

Bij al het digitale geweld om ons heen, verlangen we soms heftig naar eenvoud, rust en degelijkheid. Tesoro is niet meegegaan in de algemene digitale gekte en is ook niet naar China afgereisd om daar goedkoop printplaatjes te laten bakken. Nee, ze doen het gewoon zelf zoals ze het altijd zelf gedaan hebben, zorgen voor degelijkheid.

Aan de wegwerpcultuur doen ze niet mee. Dat siert ze, daardoor gaan Tesoro detectors lang mee en zijn ze waardevast.

Over deze Tesoro Mojave is goed nagedacht. Waar liet de concurrentie gaten vallen in hun programma? Dieptebeulen met lage frequenties en all rounders genoeg op de markt. Tesoro wilde een speciale detector maken voor de zoekers die op lastige terreintjes zoeken waar veel metaalrommel ligt. Daarvoor hebben ze bijvoorbeeld ook de Lobo Super TRAQ met elliptische DD schijf gemaakt. Hypergevoelig en superstabiel. De Lobo S.T. kost echter bijna € 1000,- wat niet iedereen op zak heeft. Dit gat werd in Nederland al enigszins opgevuld met de Cibola Hollandia, prijs € 599,- ook met elliptische zoekschijf, veel gebruikt door archeologen bij opgravingen, maar het moest nog iets goedkoper kunnen.

Dat is nu de Tesoro Mojave geworden. Een kleine, zeer lichte, doch degelijk gebouwde krachtpatser, geheel in het zwart en uitgerust met een zeer dunne zwarte 17,5 cm zoekschijf. Twee draaiknoppen, een voor de gevoeligheid en een voor de discriminatiehoogte en .. dat is nieuw in het midden een grond schakelaar, waarmee je kunt kiezen tussen licht en zwaar gemineraliseerde grond. Eenvoud ten top, daar kan iedereen mee werken.

Specificaties:

* Zoekschijf 17,5 cm concentrisch (new precision 7” coil)

* Aan/uit en variabele gevoeligheid

* Variabele discriminatie knop

* Twee standen schakelaar: voor licht gemineraliseerde en voor zwaar gemineraliseerde grond

* Werkt op 1 batterij van 9 Volt

* Werkduur tussen 15 en 18 uur

* Werkfrequentie 12 KHz

* Hoofdtelefoon ingang onderzijde

* Externe speaker bovenzijde

* Gewicht van de Mojave: 950 gram

* Waterdichte zoekschijf, kabel met connector

* Onderdelen: 1 schijf, ondersteel, middensteel en bovensteel met huis

* Garantie 2 jaar

Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »