• Lorem ipsum

Detect is de officiële metaaldetector importeur (groot- en detailhandel) van XP. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment metaaldetectoren in alle soorten en maten. 

Detect Metaaldetectors heeft alles voor metaaldetectie

Vertrouwen, blind vertrouwen. Daar draait het om bij alles wat te maken heeft met metaaldetectie. Tijdens elk zoektocht weer, onder alle omstandigheden. U wil een metaaldetector van topkwaliteit, passend bij uw zoektocht. U wil het beste advies en snelle levering. En als het ook maar even nodig is wil u dat uw metaaldetector, ongeacht het merk, optimaal gerepareerd, gekeurd en onderhouden word. En dat alles natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk geprijsd. Dus dat krijgt u van ons: van Detect Metaaldetectors.

Naast metaaldetectors hebben wij ook alle benodigde accessoires voor metaaldetectie. Van zoekschijven, pinpointers en onderdelen tot aan scheppen, grasmessen en vismageneten.

Wil je graag advies inwinnen of onze metaaldetectors komen bekijken? Kom dan naar onze metaaldetector winkel in Nijverdal of neem contact met ons op!

Meer over onsNeem contact op

18 Nov 2022
Detect Metaaldetectors gaat verhuizen!
Detect  Metaaldetectors gaat verhuizen!
10 Nov 2022
Hoe maak je oude munten schoon?
Hoe maak je oude munten schoon?
5 Sep 2022
Zoekdag Detect 2022 in Reutum
Zoekdag Detect 2022 in Reutum
2 Mar 2022
De beste metaaldetectors van 2022
De beste metaaldetectors van 2022
2 Mar 2022
XP Deus 2 Q&A: Antwoord op al jouw vragen
XP Deus 2 Q&A: Antwoord op al jouw vragen

Metaaldetector winkel met ruim assortiment

Detect is de metaaldetector winkel met een ruim assortiment voor beginners en ervaren zoekers. Het assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten accessoires, zoals metaaldetectors, zoekschijven, accessoires, onderdelen, kleding, boeken en handleiding. Naast ons ruime assortiment is het ook mogelijk om een metaaldetector te hurenDetect is officieel importeur van het Franse absolute A-merk XP Metaaldetectors. XP markeert een technologische doorbraak en is een echt innovatie in het ontwerp van de metaaldetectors. Detect verkoopt ook andere A-merk metaaldetectors van onder andere Minelab, Nokta Makro, Quest, Garrett en nog veel meer! Een volledig overzicht van de merken die wij verkopen kunt u vinden op de merkenpagina of kom langs in onze metaaldetector winkel.

Metaaldetector winkel met aanbod voor iedereen

Detect metaaldetectors heeft een breed assortiment metaaldetectors voor elke type gebruiker. U kunt bij ons in de metaaldetector winkel verschillende apparaten kopen al vanaf €99,95! Dit is ideaal als u een beginnende zoeker bent en wilt ontdekken of metaaldetectie iets voor u is. In ons assortiment zijn ook verschillende soorten metaaldetectors beschikbaar met professionele functies voor de ervaren metaaldetector hobbyisten. Het brede assortiment in onze metaaldetector winkel maakt ons de ideale metaaldetector winkel voor iedere gebruiker!

Metaaldetector kopen?

U kunt eenvoudig online een metaaldetector bestellen via onze website of kom gerust langs in onze metaaldetector winkel Bij de meeste online aankopen geniet u van van gratis verzending binnen Nederland en België en wanneer u voor 17:00 besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. In onze webshop is het mogelijk om met verschillende betaalmogelijkheden te betalen, namelijk iDEAL, een bankoverschrijving, PayPal, Visa en Mastercard. 

Advies op maat

Wilt u een metaaldetector kopen maar weet niet welke? Bij Detect Metaaldetector voorzien wij u van advies op maat, zodat u een geschikte metaaldetector koopt die passend is voor uw zoektocht. Voor het beste advies, de beste prijs, en snelle levering koopt u bij Detect Metaaldetectors uw metaaldetector. Zo zijn wij uniek omdat wij zowel een metaaldetector winkel als een webshop hebben. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij ons online uw gewenste metaaldetector kopen met gratis verzending in Nederland en België.