• Lorem ipsum

Detect is de officiële metaaldetector importeur (groot- en detailhandel) van XP. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment metaaldetectoren in alle soorten en maten. 

Detect Metaaldetectors heeft alles voor metaaldetectie

Vertrouwen, blind vertrouwen. Daar draait het om bij alles wat te maken heeft met metaaldetectie. Tijdens elk zoektocht weer, onder alle omstandigheden. U wil een metaaldetector van topkwaliteit, passend bij uw zoektocht. U wil het beste advies en snelle levering. En als het ook maar even nodig is wil u dat uw metaaldetector, ongeacht het merk, optimaal gerepareerd, gekeurd en onderhouden word. En dat alles natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk geprijsd. Dus dat krijgt u van ons: van Detect Metaaldetectors.

Naast metaaldetectors hebben wij ook alle benodigde accessoires voor metaaldetectie. Van zoekschijven, pinpointers tot aan scheppen en onderdelen.

Wil je graag advies inwinnen of onze metaaldetectors komen bekijken? Kom dan naar onze metaaldetector winkel in Nijverdal of neem contact met ons op!

Meer over onsNeem contact op

29 Sep 2021
Beste Metaaldetector voor munten?
Beste Metaaldetector voor munten?
14 Jun 2021
De beste metaaldetector om in het water te zoeken?
De beste metaaldetector om in het water te zoeken?
16 Apr 2021
Beginnen met Metaaldetectie? Tips en Regels om te beginnen.
Beginnen met Metaaldetectie? Tips en Regels om te beginnen.
15 Apr 2021
Regels voor het zoeken met een metaaldetector
Regels voor het zoeken met een metaaldetector
13 Apr 2021
Garantie XP Metaaldetectors Longtime Label
Garantie XP Metaaldetectors Longtime Label

Metaaldetector merken kopen bij Detect Metaaldetectors

Bij Detect Metaaldetectors kunt u terecht voor veel verschillende bekende merken. Zo zijn wij dé Nederlandse importeur van het Franse XP Metaaldetectors en zo zorgen de modellen XP DEUS en XP ORX voor de maximale zoekprestaties. Daarnaast zijn wij ook aanbieder van de merken Tesoro, Minelab, Rutus, Nokta Makro, Quest, Garrett, Optimum Detech, Fisher en Teknetics. Al deze A-kwaliteit metaaldetectors zorgen ervoor dat uw zoekervaring optimaal is.

Metaaldetector kopen?

Wilt u een metaaldetector kopen maar weet niet welke? Bij Detect Metaaldetector voorzien wij u van advies op maat, zodat u een geschikte metaaldetector koopt die passend is voor uw zoektocht. Voor het beste advies, de beste prijs, en snelle levering koopt u bij Detect Metaaldetectors uw metaaldetector. Zo zijn wij uniek omdat wij zowel een metaaldetector winkel als een webshop hebben. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij ons online uw gewenste metaaldetector kopen met gratis verzending in Nederland en België.