• Lorem ipsum

Detect is de officiële metaaldetector importeur (groot- en detailhandel) van XP. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment metaaldetectoren in alle soorten en maten. 

Detect Metaaldetectors heeft alles voor metaaldetectie

Vertrouwen, blind vertrouwen. Daar draait het om bij alles wat te maken heeft met metaaldetectie. Tijdens elk zoektocht weer, onder alle omstandigheden. Je wilt een metaaldetector van topkwaliteit, passend bij jouw zoektocht. Je wil het beste advies en snelle levering. En als het ook maar even nodig is wil je dat jouw metaaldetector, ongeacht het merk, optimaal gerepareerd, gekeurd en onderhouden word. En dat alles natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk geprijsd. Dus dat krijg je van ons; van Detect Metaaldetectors.

Naast metaaldetectors hebben wij ook alle benodigde accessoires voor metaaldetectie. Van zoekschijven, pinpointers en onderdelen tot aan scheppen, grasmessen en vismageneten.

Wil je graag advies inwinnen of onze metaaldetectors komen bekijken en uittesten? Kom dan naar onze metaaldetector winkel in Almelo of neem contact met ons op!

Meer over onsNeem contact op

12 Aug 2023
XP Xtrem Hunter: De detector voor grote objecten en extreem diep zoeken!
XP Xtrem Hunter: De detector voor grote objecten en extreem diep zoeken!
8 Jun 2023
De beste metaaldetectors van 2023
De beste metaaldetectors van 2023
15 Mei 2023
XP DEUS II v1.0 / v1.1 UPDATE instructies
XP DEUS II v1.0 / v1.1 UPDATE instructies
20 Apr 2023
Metaaldetector zoekdagen in Nederland
Metaaldetector zoekdagen in Nederland
12 Apr 2023
Regels voor het zoeken met een metaaldetector in Spanje
Regels voor het zoeken met een metaaldetector in Spanje

Metaaldetector winkel met ruim assortiment

Detect is de metaaldetector winkel met een ruim assortiment voor beginners en ervaren zoekers op het gebied van metaaldetectie. Het assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten accessoires, zoals metaaldetectors, zoekschijven, accessoires, onderdelen, boeken en handleiding. Naast ons ruime assortiment is het ook mogelijk om een metaaldetector te hurenDetect is officieel importeur van het Franse absolute A-merk XP Metaaldetectors. XP markeert een technologische doorbraak en is een echt innovatie in het ontwerp van de metaaldetectors. Detect verkoopt ook andere A-merk metaaldetectors van onder andere Minelab, Nokta Makro, Quest, Garrett en nog veel meer! Een volledig overzicht van de merken die wij verkopen kun je vinden op de merkenpagina of kom langs in onze metaaldetector winkel.

Metaaldetector winkel met aanbod voor iedereen

Detect metaaldetectors heeft een breed assortiment metaaldetectors voor elke type gebruiker. Je kunt bij ons in de metaaldetector winkel verschillende apparaten kopen al vanaf €99,95! Dit is ideaal als je een beginnende zoeker bent en wilt ontdekken of metaaldetectie iets voor jou is. In ons assortiment zijn ook verschillende soorten metaaldetectors beschikbaar met professionele functies voor de ervaren metaaldetector hobbyisten. Het brede assortiment in onze metaaldetector winkel maakt ons de ideale metaaldetector winkel voor iedere gebruiker!

Metaaldetector kopen?

Je kunt bij ons eenvoudig online een metaaldetector bestellen of kom gerust langs in onze metaaldetector winkel. Bij de meeste online aankopen geniet je van van gratis verzending binnen Nederland en België en wanneer je voor 17:00 besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. In onze webshop is het mogelijk om met verschillende betaalmogelijkheden te betalen, namelijk iDEAL, een bankoverschrijving, PayPal, Visa en Mastercard. 

Advies op maat

Wil je een metaaldetector kopen maar weet niet welke? Bij Detect Metaaldetectors voorzien wij jou van advies op maat, zodat jij een geschikte metaaldetector koopt die passend is voor jouw zoektocht. Voor het beste metaaldetectie advies, de beste prijs, en snelle levering koopt je bij Detect Metaaldetectors jouw metaaldetector. Zo zijn wij uniek omdat wij zowel een metaaldetector winkel als een webshop hebben. Hierdoor kun je gemakkelijk bij ons online jouw gewenste metaaldetector kopen met gratis verzending in Nederland en België.