Metaaldetector zoekschijven - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR

Metaaldetector Zoekschijven

Detect is de officiële metaaldetector importeur (groot- en detailhandel) van XP. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment metaaldetectors, zoekschijven en accessoires in alle soorten en maten.

Als het om metaaldetectoren gaat, is niets zo belangrijk als de juiste zoekschijf. Of je nu een XP metaaldetector,  Garrett-metaaldetector, een Minelab-metaaldetector, een Nokta Makro metaaldetector of een andere gebruikt. Detect metaaldetectors heeft een brede selectie zoekschijven waarmee je je machine perfect kunt afstemmen op elke zoektocht. Of u nu een VLF-detector of een puls inductiemachine gebruikt, we hebben het allemaal. Zoeken in verschillende gebieden? Onze selectie van zoekschijven zorgt ervoor dat uw metaaldetector efficiënt en effectief werkt in elke omgeving. 

Hoe werkt een metaaldetector zoekschijf? 

Metaaldetectoren zijn best gecompliceerde machines. Er is echter een vrij eenvoudige manier om uit te leggen hoe zoekschijven werken. Simpel gezegd, metaaldetector-zoekschijven sturen krachtige magnetische velden de grond in. Zodra een metalen voorwerp word ontdekt, stuurt het een signaal terug naar de kast (computer), die op zijn beurt een geluid creëert die je hoort. De grootte en diepte van het magnetische veld is direct afhankelijk van de spoelgrootte en spoelvorm. Over het algemeen kunnen grotere zoekschijven diepere doelen detecteren, omdat ze een groter magnetisch veld uitzenden. Aan de andere kant kunnen kleinere zoekschijven vaak kleinere objecten vinden, omdat het magnetische veld meer geconcentreerd is. Elk zoekschijf heeft voor- en nadelen kijk goed welk het beste bij jou past of laat je informeren.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!