Verzenden & Retourneren

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts € 4,95 per bestelling, Bij een besteding van meer dan €75,00 betaald u geen verzendkosten, ongeacht het aantal bestelde artikelen. Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van PostNL.

Voor verzendingen naar België en Duitsland rekenen wij €12,50 handelingskosten ongeacht het aantal artikelen dat u bij ons besteld. Let op verzendingen over de grens kunnen soms een langere tijd in beslag nemen dan 2 dagen.

LEVERTIJD

Bij artikelen wordt aangegeven of deze op voorraad is. Wanneer je de bestelling plaatst op werkdagen voor 16:00 uur en betaalt met iDEAL, wordt deze meestal binnen 24 uur bij je afgeleverd. Als je bij betaalwijze kiest voor 'vooruitbetaling per bank' wordt het artikel direct verstuurd, zodra wij de betaling hebben ontvangen. dit kan per bank verschillen in de regel moet je er twee dagen voor rekenen.

Je ontvangt van ons een bericht waarmee je de bestelling kunt volgen via Track & Trace. Ruim 97% van de leveringen door PostNL worden op de aangegeven bezorgdag bezorgd.

Voor België en Duitsland gelden dezelfde basisregels als in Nederland, let wel op dat buiten de Nederlandse grens de verzending langere tijd in beslag kan nemen.

Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourskosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »