• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in NL, BE & DE
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Almelo

Goudpannen

Diverse merken goudpannen, groot en klein, en goudpannen sets om direct mee aan de slag te kunnen en zelf natuurgoud te kunnen vinden.

Toon:
XP Goudpan Starter
XP
Goudpan Starter
€39,95
Minelab Minelab Pro  Gold  Goudpannenset
Minelab
Minelab Pro Gold Goudpannenset
€54,95
XP XP Sluicebox Gold Sluice Box
XP
XP Sluicebox Gold Sluice Box
€69,95
Garrett Garrett goudpannen set basis
Garrett
Garrett goudpannen set basis
€59,00
EmiteR EmiteR pikhouweel
EmiteR
EmiteR pikhouweel
€47,99
Garrett Garrett goudpannen set Deluxe
Garrett
Garrett goudpannen set Deluxe
€79,00
XP Goudpan set Premium
XP
Goudpan set Premium
€69,95
XP Goudpan Batea SET
XP
Goudpan Batea SET
€59,95
Toon:
Goudpannen

Metaaldetectoristen zijn voor het grootste deel avontuurlijke mensen die graag van het buitenleven genieten en begraven sieraden, munten, oudheden en goud terug vinden. Er zijn nog enkele andere hobby's die vaak hand in hand gaan met metaaldetectie. Een van de meest voorkomende ‘tweede hobby's’ is goudzoeken. Goudzoeken is een zeer eenvoudige manier om kleine en grote hoeveelheden goud in rivieren en beken te vinden. Detect Metaaldetectors heeft  allerlei soorten goud prospectieapparatuur in het assortiment. Van goud detectors tot goudpannen . Als u nieuw bent bij het zoeken naar goud en geen idee heeft wat u nodig heeft, neem dan contact met ons op, want we helpen u graag verder.

Goudpan kopen?

Wil je gaan goudzoeken en wil je een goudpan kopen? Detect Metaaldetectors heeft een ruim aanbod verschillende goudpannen van XP op voorraad. Ben je benieuwd welke goudpan jij nodig hebt voor jouw zoektocht? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Nijverdal en wij voorzien jou van het beste advies op maat.