• Lorem ipsum

Pinpointers

Selectie van pinpointers van diverse merken. Pinpointers gebruikt u om gemakkelijker uw vondst op te sporen in de grond.

Toon:
XP Pinpointer MI-4
XP
Pinpointer MI-4
€129,49
XP Pinpointer MI-6
XP
Pinpointer MI-6
€169,00
Nokta Makro PulsDive Geel
Nokta Makro
PulsDive Geel
€199,00
Nokta Makro PulsDive Zwart
Nokta Makro
PulsDive Zwart
€199,00
Garrett Garrett Pro-Pointer AT
Garrett
Garrett Pro-Pointer AT
€159,00
Minelab Pro Find 35
Minelab
Pro Find 35
€139,00
Garrett Pro-pointer II
Garrett
Pro-pointer II
€134,95
Minelab Pro Find 15
Minelab
Pro Find 15
€99,00
Toon:
Pinpointers

Wat is een pinpointer?

Met een metaaldetector kan je een voorwerp lokaliseren onder de grond, maar de nauwkeurigheid van de locatie hangt af van de kwaliteit en precessie van je metaaldetector, precies goed zitten valt best tegen. Dat hoeft echter geen probleem te zijn, want daar komt een nauwkeurige pinpointer tot zijn recht.

Het graven van een te groot gat om je vondst te vinden, kost zowel tijd als energie. Omdat je slechts beperkte weet waar dat ongrijpbare object ligt, je loopt ook het risico dat je het object per ongeluk beschadigt. Een Pinpointer lost al deze problemen op door je preciezer te vertellen waar je moet beginnen met graven en hij kan dit zelfs tot op een paar millimeter nauwkeurig.

Deze pinpointer metaaldetector in zakformaat is niet zomaar een draagbare metaaldetector

Er zijn verschillende modellen met een led-lampje om je zoek plaats te verlichten, een geluidssignaal of zoemertrilling, samen met verhoogde gevoeligheidsniveaus voor die munten en sieraden, wordt een pinpointer je belangrijkste tool. Plots wordt het vinden van dat object dat uw detector heeft gevonden een stuk eenvoudiger gemaakt dankzij de pinpointer.

Pinpointer kopen?

Wil je een pinpointer kopen, maar je hebt geen idee welke geschikt is voor jouw zoektocht? Detect Metaaldetector geeft antwoord op jouw vraag: 'Welke pinpointer is de beste?'. Wij leggen jou uit welke Pinpointers wij aanbieden en welke het meest geschikt is voor jou.