• Lorem ipsum

Detect uit Nijverdal Overijssel, werd opgericht in 1979. Wij zijn de officiële metaaldetector importeur (groot- en detailhandel) van het absolute topmerk: XP Metaaldetectors (Frankrijk). Daarnaast zijn we ook dealer van alle A merk metaaldetectormerken in Nederland, zoals onder andere: Tesoro, Rutus, Garrett, Minelab, Technetics, Nokta Makro en nog veel meer! Wij hebben ook een divers aanbod van ingeruilde detectors.

Detect is ook uitgever van 'Handboek voor zoekers' door Gert Gesink (3e druk Enschede 2010, ISBN: 90-800755-2-3). 

Klaar voor voor je volgende avontuur?

Vertrouwen, blind vertrouwen. Daar draait het om bij alles wat te maken heeft met metaaldetectie. Tijdens elk zoektocht weer, onder alle omstandigheden. U wil een metaaldetector van topkwaliteit, passend bij uw zoektocht. U wil het beste advies en snelle levering. En als het ook maar even nodig is wil u dat uw metaaldetector, ongeacht het merk, optimaal gerepareerd, gekeurd en onderhouden word. En dat alles natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk geprijsd.

Dus dat krijgt u van ons: van Detect Metaaldetectors.

Wilt u advies inwinnen of onze metaaldetectors komen bekijken, kan dat natuurlijk ook. Kom dan langs in onze showroom in Nijverdal.

Whatsapp onsBekijk onze contactgegevens