• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in Nederland & België
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Nijverdal

Quest pinpointers

Detect Metaaldetectors heeft een ruim assortiment Quest pinpointers voor de meest nauwkeurige detecties. Ontdek ons ruime assortiment en bestel gemakkelijk online.

Toon:
Quest Quest X-Pointer Oranje
Quest
Quest X-Pointer Oranje
€99,95
Quest Scuba Tector Oranje
Quest
Scuba Tector Oranje
€215,99
Quest X Pointer Max pinpointer
Quest
X Pointer Max pinpointer
€159,99
Quest Quest Scuba Tector Pro Metaaldetector
Quest
Quest Scuba Tector Pro Metaaldetector
€259,99
-6%
Quest Quest XPointer Pro
Quest
Quest XPointer Pro
€159,95€149,99
Quest Scuba Tector Zwart
Quest
Scuba Tector Zwart
€215,99
Quest Scuba Tector Pro STP20 zoekspoel
Quest
Scuba Tector Pro STP20 zoekspoel
€124,99
Quest Quest X-Pointer Zwart
Quest
Quest X-Pointer Zwart
€99,95
Toon:
Quest pinpointers

Detect Metaaldetectors heeft een ruim aanbod Quest pinpointers om nauwkeurig jouw vondsten te vinden in de grond. Met de Quest X-Pointer kun je de kleinste metalen voorwerpen snel en nauwkeurig lokaliseren. Hij kalibreert zichzelf na het inschakelen en is daarom direct klaar voor gebruik. Naarmate je een metalen object nadert, neemt de lokalisatie-toon of de trilling toe, zodat je feilloos naar het object wordt geleid. De Quest X-pointer modellen bij Detect Metaaldetector, zijn de Quest X-Pointer Oranje, Quest X-Pointer Zwart en Quest XPointer Pro Pinpointer.

Quest onderwater pinpointer

Naast de Quest pinpointer voor de vondsten boven de grond, heeft Quest ook nog een aantal onderwater pinpointers die compleet waterdicht zijn. Ontdek de Scuba Tector in twee verschillende kleuren, namelijk oranje en zwart. Daarnaast zorg je met de Quest Scuba Tector Pro en Scuba Tector Pro STP20 voor de beste resultaten onderwater.

Quest pinpointer kopen

Wil je een Quest pinpointer kopen? Ontdek dan het ruime aanbod bij Detect Metaaldetectors en bestel gemakkelijk online. Heb je vragen over de Quest pinpointers of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien jou van het beste advies op maat.