Community & influencers - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €100 in NL, BE & DE
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Exclusief Importeur van XP Metaldetectors in Nederland
  • Testen voor kopen in onze showroom in Almelo

Community & influencers

Shockwave metaaldetectie

'Mijn naam is Feike en ik zoek nu zo'n 3 jaar met de metaaldetector. Ik ben begonnen met zoeken met een goedkoop modelletje. Daarna ben ik overgestapt naar een Simplex en momenteel zoek ik al een tijdje met de XP Deus II! Afgelopen jaar ben ik begonnen met het maken van YouTube videos, waarin ik mijn zoektochten en vondsten op een mooie manier probeer weer te geven! Neem eens een kijkje op mijn kanaal, zou ik zeggen!

Bekijk hier het youtube kanaal van Shockwave metaaldetectie

Bekijk hier het instagram kanaal van Shockwave metaaldetectie

Bekijk hier het tiktok kanaal van Shockwave metaaldetectie

Shockwave metaaldetectie - Feike

Ids Finds

'Ik ben Idse van Asten, 15 jaar oud en zolang ik me kan herinneren ben ik al aan het zoeken... Eerst deed ik dit gewoon met mijn blote oog, en toen vond ik al de mooiste spullen. Later heb ik dit uitgebreid met een magneet, waarna ik al snel ben overgegaan op een instap metaaldetector. 
 
Na een tijdje met de instap metaaldetector gezocht te hebben, waarmee ik onder andere al een al een zilveren muntenschat had gevonden, ben ik overgegaan op de Quest Q30. Dankzij Detect metaaldetectors zoek ik ondertussen al een tijdje met een parel van een metaaldetector: de XP orx.'
 
Idse deelt  op Youtube en Instagram al zijn metaaldetector zoektochten! Hij neem je mee naar bossen, velden, weilanden, stranden, parken en meer! In de video's laat hij onder andere zijn vondsten zien én hoe je deze schoonmaakt. Ben je nou nieuwsgierig? Check zijn instagram- en Youtube kanaal. 
 
 
 
 

Combat Diggers.

Wij zijn een groep van vier metaaldetectoristen uit Nederland, met een gedeelde interesse voor geschiedenis en een specifieke focus op het zoeken naar vondsten uit de Tweede Wereldoorlog. Met trots kunnen we zeggen dat ons Instagram-kanaal al meer dan 40 duizend volgers heeft, met wie we onze avonturen delen.

Elke week gaan we op pad met onze detectors, vastbesloten om de sporen van het verleden te ontdekken en te documenteren. Voor ons is dit meer dan een hobby, het is een missie om de geschiedenis levend te houden en ervoor te zorgen dat de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog niet verloren gaan.

Onze zoektochten leiden ons naar verschillende locaties die een rol hebben gespeeld tijdens de oorlog, zoals slagvelden, schuilplaatsen en andere locaties. Met elke vondst leggen we een stukje van de puzzel vast, waardoor we een beter beeld krijgen van wat er destijds is gebeurd.

Het is onze passie om de geschiedenis tastbaar te maken. Elke vondst die we vinden vertelt een verhaal en draagt bij aan het begrip van de gebeurtenissen en de mensen die erbij betrokken waren. We behandelen elke vondst met grote zorg en respect, in het besef dat deze voorwerpen getuigen zijn van een donkere periode uit de geschiedenis. 

Naast onze zoektochten zijn we altijd op zoek naar manieren om onze passie met anderen te delen. Onze sociale media is de plek waar we onze vondsten, verhalen en inzichten delen met onze volgers. 


Als je meer wilt weten over onze vondsten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn altijd enthousiast om anderen te betrekken bij onze missie om de geschiedenis te documenteren en de oorlog in kaart te brengen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog voortleven en dat de gebeurtenissen uit het verleden niet worden vergeten.

De Combatdiggers

 
Je kunt de avonturen van Combat Diggers volgen op  Instagram, TikTok en YouTube
 
 
 
 
 
 
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!