• Lorem ipsum

Shockwave metaaldetectie

'Mijn naam is Feike en ik zoek nu zo'n 3 jaar met de metaaldetector. Ik ben begonnen met zoeken met een goedkoop modelletje. Daarna ben ik overgestapt naar een Simplex en momenteel zoek ik al een tijdje met de XP Deus II! Afgelopen jaar ben ik begonnen met het maken van YouTube videos, waarin ik mijn zoektochten en vondsten op een mooie manier probeer weer te geven! Neem eens een kijkje op mijn kanaal, zou ik zeggen!

Bekijk hier het youtube kanaal van Shockwave metaaldetectie

Bekijk hier het instagram kanaal van Shockwave metaaldetectie

Bekijk hier het tiktok kanaal van Shockwave metaaldetectie

Shockwave metaaldetectie - Feike

Ids Finds

'Ik ben Idse van Asten, 15 jaar oud en zolang ik me kan herinneren ben ik al aan het zoeken... Eerst deed ik dit gewoon met mijn blote oog, en toen vond ik al de mooiste spullen. Later heb ik dit uitgebreid met een magneet, waarna ik al snel ben overgegaan op een instap metaaldetector. 
 
Na een tijdje met de instap metaaldetector gezocht te hebben, waarmee ik onder andere al een al een zilveren muntenschat had gevonden, ben ik overgegaan op de Quest Q30. Dankzij Detect metaaldetectors zoek ik ondertussen al een tijdje met een parel van een metaaldetector: de XP orx.'
 
Idse deelt  op Youtube en Instagram al zijn metaaldetector zoektochten! Hij neem je mee naar bossen, velden, weilanden, stranden, parken en meer! In de video's laat hij onder andere zijn vondsten zien én hoe je deze schoonmaakt. Ben je nou nieuwsgierig? Check zijn instagram- en Youtube kanaal.