• Lorem ipsum

Metaaldetectors

Detect Metaaldetectors heeft een ruim aanbod verschillende metaaldetectors in allerlei soorten en maten die passen bij uw wensen en behoeften. Een metaaldetector stelt u in staat om op zoek te gaan in velden en bossen naar goud, zilver, munten etc.

Toon:
Nokta Makro Simplex +
Nokta Makro
Simplex +
€299,00
Minelab Minelab Equinox 800
Minelab
Minelab Equinox 800
€999,00
XP Deus 28X35-RC-WS4
XP
Deus 28X35-RC-WS4
€1.199,00
Nokta Makro Simplex + WHP
Nokta Makro
Simplex + WHP
€399,00
XP Deus 28X35-RC-WS5
XP
Deus 28X35-RC-WS5
€1.229,00
Nokta Makro Midi Hoard 8 t/m 12 jaar.
Nokta Makro
Midi Hoard 8 t/m 12 jaar.
€119,95
Minelab Minelab CTX3030
Minelab
Minelab CTX3030
€2.398,95
Nokta Makro PulsDive Geel
Nokta Makro
PulsDive Geel
€199,00
Garrett Garrett Ace 400i
Garrett
Garrett Ace 400i
€469,95
Minelab Go Find 22
Minelab
Go Find 22
€168,95
Toon:
Metaaldetectors

Detect Metaaldetectors heeft een ruim aanbod verschillende metaaldetectors in allerlei soorten en maten die passen bij uw wensen en behoeften. Een metaaldetector stelt u in staat om op zoek te gaan in velden en bossen naar goud, zilver, munten of waardevolle oudheden. Er zijn u al duizenden mensen voorgegaan die unieke schatten hebben gevonden door middel van een metaaldetector.

Metaaldetector merken bij Detect Metaaldetectors

Bij Detect Metaaldetectors kunt u terecht voor veel verschillende bekende merken metaaldetectors. Zo zijn wij dé Nederlandse importeur van het Franse XP Metaaldetectors en zo zorgen de modellen XP DEUS en XP ORX voor de maximale zoekprestaties. Daarnaast zijn wij ook aanbieder van metaaldetectors van de merken Tesoro, Minelab, Rutus, Nokta Makro, Quest, Garrett, Optimum Detech, Fisher en Teknetics. Al deze A-kwaliteit metaaldetectors zorgen ervoor dat uw zoekervaring optimaal is.

Accessoires voor een metaaldetector

Naast het ruime aanbod metaaldetectors, bieden wij ook een ruim aanbod accessoires en onderdelen aan voor verschillende metaaldetectors. Als dé importeur van XP metaaldetectors hebben wij ook de benodigde XP onderdelen en XP accessoires voor bijvoorbeeld uw XP DEUS. Ook hebben wij een ruime keuze zoekschijven naar wens voor uw zoektocht

Metaaldetector kopen?

Wilt u een metaaldetector kopen maar weet niet welke? Bij Detect Metaaldetector voorzien wij u van advies op maat, zodat u een geschikte metaaldetector heeft die passend is voor uw zoektocht. Voor het beste advies, de beste prijs, en snelle levering koopt u bij Detect Metaaldetectors uw metaaldetector. Zo zijn wij uniek omdat wij zowel een metaaldetector winkel als een webshop hebben. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij ons online uw gewenste metaaldetector kopen met gratis verzending in Nederland en België.