• Lorem ipsum

XP Metaaldetectors

Detect Metaaldetectors is dé officiële importeur van XP Metaaldetectors in Nederland. De snelste en lichtste metaaldetectors ter wereld! Maximale zoekprestaties en flexibiliteit maken de XP Metaaldetectors de meest succesvolle high-end detectors op de det

Toon:
XP XP Deus V5 Metaaldetector
XP
XP Deus V5 Metaaldetector
Vanaf€698,95
XP ORX met  22,5 cm HF schijf
XP
ORX met 22,5 cm HF schijf
€699,00
XP G-MAXX II met 22cm Zoekschijf
XP
G-MAXX II met 22cm Zoekschijf
€668,95
XP XP G-MAXX 2 met 27cm zoekschijf
XP
XP G-MAXX 2 met 27cm zoekschijf
€678,95
XP ADX 150 met 22 CM Zoekschijf
XP
ADX 150 met 22 CM Zoekschijf
€418,95
XP XP ADX 150 met 27cm Zoekschijf
XP
XP ADX 150 met 27cm Zoekschijf
€428,95
XP ORX met 28 cm X35 zoekschijf
XP
ORX met 28 cm X35 zoekschijf
€728,95
XP ORX met 22,5 cm X35 zoekschijf
XP
ORX met 22,5 cm X35 zoekschijf
€699,00
XP Bedieningsunit Deus V5
XP
Bedieningsunit Deus V5
€599,00
Toon:
XP Metaaldetectors

In Toulouse, Frankrijk, ontwikkelt en produceert XP metaaldetectors sinds 1998 innovatieve, hoogontwikkelde metaaldetectors, waaronder de fameuze XP Deus en XP ORX, die snel een begrip geworden zijn bij liefhebbers. XP metaaldetectors worden door een goede samenwerking van ingenieurs en een team van ervaren detectoristen ontworpen. De metaaldetectors van XP combineren zoekkracht, selectiviteit, gevoeligheid en zijn ergonomisch gebouwd. De snelste en lichtste metaaldetector ter wereld! Maximale zoekprestaties en flexibiliteit maken de XP Deus en de ORX de meest succesvolle high-end detectors op de detectormarkt. Compromisloze prestaties en comfort.

XP metaaldetector modellen  

Detect Metaaldetectors heeft een ruim assortiment verschillende XP metaaldetectors. Wij hebben een breed aanbod met verschillende modellen, namelijk XP Deus metaaldetectors, XP ORX metaaldetectors en XP Analoge metaaldetectors. Al onze XP metaaldetectors zijn beschikbaar in verschillende samenstellingen. Zo is er de keuze uit verschillende groottes zoekschijven en/of in combinatie met een XP hoofdtelefoon. Detect Metaaldetectors blijft haar assortiment uitbreiden en er is altijd een geschikt model voor elke zoektocht.

XP metaaldetector accessoires

Naast het ruime aanbod XP metaaldetectors hebben wij ook een ruim assortiment XP onderdelen en XP Accessoires. Zo kun je ook bij Detect Metaaldetectors terecht voor onderdelen of extra XP producten die jouw zoektocht makkelijker en leuker maakt. Van een XP Anti verlieskoord tot XP Vondstentas en XP Pinpointer MI-6 tot XP WS 5 hoofdtelefoon. Ontdek het ruime aanbod XP producten.

Ervaar de XP metaaldetectors in onze showroom

Ben je benieuwd naar welke XP metaaldetector het beste bij je past, kom langs bij ons in de showroom in Nijverdal. Wij helpen je graag met het beste advies op maat en zorgen dat jij straks de beste XP metaaldetector hebt voor jouw avontuur. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.