XP XP Deus Steelbevestiging voor het huis (RC)
XP Deus Steelbevestiging voor het huis (RC) €11,50

XP Deus Steelbevestiging voor het huis (RC)

Merk: XP
€11,50
Op voorraad
SKU: Steelbevestiging voor het huis (RC)
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Deskundige Uitleg: 0548-785664
  • Bezoek onze showroom in Nijverdal, Overijssel
Informatie

MIDDENSTEEL XP DEUS OPZET-SCHUIFSTUKJE (XS1678) (VERVANGT HET MAGNETISCHE OPZETSTUK)

Dit 4 cm lange opzetstukje met een schuifstysteem vervangt sinds half april het magnetische opzetstuk op de middensteel van de XP Deus. Voortaan worden alle Deus'en geleverd met het schuifsysteem. Eigenaren van een Deus met magneethouder kunnen door de aanschaf van twee accesoires een opschuifsysteem op hun Deus zetten. Daarvoor hebben ze twee onderdelen nodig: XS1678 Middensteel opzet-schuifstukje en XH1677 Achterwandje van de Deus (heet officeel: Huis XP Deus achterzijde schuifsysteem). Het magnetisch opzetstukje kun je zelf met een klein kruisschroevendraaiertje eraf schroeven en vervangen voor het opzetstukje met schuifsysteem.

De reden van verandering is, dat sommige zoekers hun Deus huis kwijt raakten tijdens hun zoektocht. Tijdens het graven werd het huis er per ongemerkt afgestoten en omdat je met een hoofdtelefoon zoekt, merk je niet dat het huis van de steel is gevallen. Daarom heeft XP nu gekozen de Deus'en vanaf half april 2011 met een vast schuifsysteem te leveren.

Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »