Detect Metaaldetectors gaat verhuizen! - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
Detect  Metaaldetectors gaat verhuizen!

Detect Metaaldetectors gaat verhuizen!

Door: Detect Reacties: 0

Detect gaat VERHUIZEN! 

De winkel van Detect Metaaldetectors gaat verhuizen van Nijverdal naar Almelo. In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier klanten mogen ontvangen in Nijverdal. We hebben hier mooie verhalen mogen horen en vele vondsten voorbij zien komen. Het enthousiasme voor de Metaaldetectie hobby dat wij met jullie delen is voor ons reden om een nog betere Detect Winkel neer te zetten. 

Hoezo gaan jullie verhuizen?

Het pand waar wij nu zitten wordt te klein, en dat is natuurlijk een goed teken! We hebben meer magazijn ruimte nodig. Deze plek hebben wij gevonden in Almelo. 

Wanneer gaan jullie verhuizen? 

Wij gaan beginnen met verhuizen half januari en verwachten per 1 februari over te kunnen zijn 

Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten! 

Verhuizen is niet zomaar wat er komt veel bij kijken daarom zullen wij dit niet zomaar voorbij laten gaan. We zullen een uitverkoop doen in Nijverdal & natuurlijk een openingsfeest in Almelo houden waarbij we jullie allemaal uitnodigen straks! 

Video Update: 

Foto Update: 

Zoals we vorige week al vertelden, gaan we na 4 jaar verhuizen van Nijverdal naar ons nieuwe adres op het bedrijvenpark in Almelo maar voor het zover is moet er nog heel wat gebeuren!
 
De kantoren worden opnieuw ingericht en er wordt vooral hard gewerkt aan de nieuwe showroom en de magazijnen. De kantoren zijn voorzien van een nieuwe PVC vloer en de wanden zijn netjes afgewerkt door de stukadoor. Het elektra en de internet voorziening zijn vernieuwd zodat we er de komende jaren er hard tegen aan kunnen. Zoals je kunt zien schiet het al lekker op! We hebben de verdiepingsvloer geplaatst en zijn bezig geweest om het plafon zwart te maken. Nog een paar dagen afwerken en dan komt de verlichting er al in! Wij hebben ook airco's laten plaatsen zodat we in de winter er lekker warm bij zitten en in de zomer kunnen koelen. Met de zonnepanelen op het dak is ons pand straks energie neutraal! Dit is natuurlijk duurzaam en past helemaal in de huidige trend. 
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg onze Instagram en Facebookpagina voor de laatste ontwikkelingen en de "verhuizing uitverkoop"
 
 
 
 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!