• Lorem ipsum

Een X35 of HF Zoekschijf???

30 Jun 2020
door Detect

Welke zoekschijf ben ik nodig? XP heeft 5 zoekschijven om op bijna alle ondergronden te kunnen zoeken.

X35 of een HF zoekschijf? Goot of klein? Bekijk hier in dit blog de verschillen en ontdek welke zoekschijf bij jou past. 

Metaaldetector Zoekschijven

Als het om metaaldetectoren gaat, is niets zo belangrijk als de juiste zoekschijf. Of je nu een XP metaaldetector,  Garrett-metaaldetector, een Minelab-metaaldetector, een Nokta Makro metaaldetector of een andere gebruikt. Detect metaaldetectors heeft een brede selectie zoekschijven waarmee je je machine perfect kunt afstemmen op elke zoektocht. Of u nu een VLF-detector of een puls inductiemachine gebruikt, we hebben het allemaal. Zoeken in verschillende gebieden? Onze selectie van zoekschijven zorgt ervoor dat uw metaaldetector efficiënt en effectief werkt in elke omgeving. 

Hoe werkt een metaaldetector zoekschijf? 

Metaaldetectoren zijn best gecompliceerde machines. Er is echter een vrij eenvoudige manier om uit te leggen hoe zoekschijven werken. Simpel gezegd, metaaldetector-zoekschijven sturen krachtige magnetische velden de grond in. Zodra een metalen voorwerp word ontdekt, stuurt het een signaal terug naar de kast (computer), die op zijn beurt een geluid creëert die je hoort. De grootte en diepte van het magnetische veld is direct afhankelijk van de spoelgrootte en spoelvorm. Over het algemeen kunnen grotere zoekschijven diepere doelen detecteren, omdat ze een groter magnetisch veld uitzenden. Aan de andere kant kunnen kleinere zoekschijven vaak kleinere objecten vinden, omdat het magnetische veld meer geconcentreerd is. Elk zoekschijf heeft voor- en nadelen kijk goed welk het beste bij jou past of laat je informeren.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »