Detect Nieuws en Informatie - Garantie XP Metaaldetectors Longtime Label - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
Garantie XP Metaaldetectors Longtime Label

Garantie XP Metaaldetectors Longtime Label

Door: Detect Reacties: 0

Garantie op de Metaaldetectors van XP - DEUS WS4 / WS5 en RC en de ORX

Met een metaaldetector op pad gaan is een geweldige ervaring. Er zijn veel verschillende metaaldetectors te koop. Het is voor u belangrijk om de juiste metaaldetector te kiezen die het beste bij uw wensen past. De metaaldetectors van XP zijn hoogwaardige kwaliteit metaaldetectors. Bij aankoop van een XP Deus en of ORX krijgt u gratis 5 jaar garantie. In dit blog staat beschreven wat de voordelen zijn van een Longtime certificaat op de XP producten. 

XP metaaldetectoren zijn krachtig, snel, nauwkeurig en de lichtste ter wereld. Ze zijn erg ergonomisch dankzij hun S-vormige telescopische stelen die is uitgerust met een comfortabele rubberen handgreep voor het lange zoeken. De gepatenteerde architectuur is gebaseerd op 3 elementen: een detectieschijf, een afstandsbediening en een audioheadset die met elkaar communiceren via een digitale radioverbinding. Geen kabels nodig. Het signaal wordt direct bij de bron geanalyseerd, waardoor de kwaliteit van acquisitie en interpretatie van het signaal dat in realtime naar de headset en afstandsbediening wordt gestuurd, aanzienlijk wordt verbeterd.

“Sinds de oprichting heeft XP veel belang gehecht aan de kwaliteit van zijn producten en hun duurzaamheid. Van het fabricageproces tot de after-sales service, er wordt alles aan gedaan om de levensduur van onze detectoren te garanderen. Het etiketteringsproces werd ondernomen om deze wens te rechtvaardigen en alle dagelijkse inspanningen te belonen. Het verkrijgen van een dergelijk label is een garantie van vertrouwen voor onze klanten. Dit label is een uitstekende bron van communicatie en zal een belangrijke nieuwe as van commerciële differentiatie mogelijk maken. "

Bedrijfs Details. 

Xplorer is ontstaan ​​uit de passie van zijn CEO voor detectie en werd opgericht in 1998. Als fabrikant van hoogtechnologische metaaldetectoren breidt XP voortdurend uit en brengt het zijn detectoren wereldwijd op de markt (via zijn netwerk van geautoriseerde distributeurs). Onderzoek, innovatie en prestaties zijn de dagelijkse sleutelwoorden van het bedrijf om volledige klanttevredenheid te garanderen.

De onderstaande producten van XP metaaldetectors zijn LONGTIME®-gecertificeerd om een ​​lange levensduur, robuustheid en repareerbaarheid te garanderen:

WS4, WS5 and WSAUDIO Hoofdtelefoons. 

5 JAAR GARANTIE

XP Metaaldetectors garandeert dat hun metaaldetectoren gedurende 5 jaar vrij zullen zijn van defecten in materiaal of vakmanschap. Deze contractuele garantie voor onderdelen en werkuren gaat in vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

Bovendien zijn XP-metaaldetectorproducten aan het einde van deze garantie van 5 jaar ook nog minimaal 5 jaar te repareren. Na de garantieperiode van 5 jaar repareert XP deze producten tegen een redelijke vergoeding, ongeacht het defect.

XP-producten hebben een levensduur van minimaal 10 jaar!

Op batterijen, pinpointer, laders en connectoren zit 2 jaar garantie.

Wat moet ik doen wanneer mijn detector een defect heeft? 

Ga met de aankoop bon langs uw lokale detector winkel en hij zal u helpen met een passende oplossing. Wij als Detect ondersteunen de Nederlandse verkoop en service punten.

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »