Detect Nieuws en Informatie - Garrett ACE Serie wat zijn de verschillen? - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
Garrett ACE Serie wat zijn de verschillen?

Garrett ACE Serie wat zijn de verschillen?

Garrett ACE Serie wat zijn de verschillen?

Garrett metaaldetectors worden door velen beschouwd als één van de beste merken in de hobby en zijn daardoor ook over heel de wereld bekend. De kans is groot dat je met een Garrett metaaldetector bent begonnen of misschien nog altijd met één zoekt. Met een Garrett metaaldetector haal je leuke vondsten uit de grond tijdens een zoektocht. In het uitgebreid assortiment van Garrett metaaldetectors zit er voor iedereen wel een metaaldetector bij.

Garrett ACE reviews en beoordeling

Over het algemeen heeft geen elke Garrett detector een aanbeveling nodig want hun reputatie spreekt voor zich. Als je een Garrett metaaldetector koopt, dan heb je sowieso een betrouwbaar toestel waarmee je veel plezier zal beleven en waar voor je geld krijgt. Het zijn functionele toestellen die doen wat ze moeten doen zonder veel complexe functies. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk in gebruik en geschikt voor jong en oud.

Alhoewel er verschillende Garrett metaaldetectors bestaan, kan het moeilijk zijn om te weten welk juist bij jou past. Hier op deze website proberen we alle Garrett toestellen te beoordelen om jou te helpen beslissen bij een keus te maken. 

Uit welke Metaaldetectors bestaat de Garrett ACE Serie? 

1. Garrett Ace Apex met of zonder draadloze hoofdtelefoon. 

De Garrett Ace Apex met haar moderne nieuwe design is draadloos, sneller, dieper, lichter van gewicht, is oplaadbaar via USB, spatwaterdicht (regendicht) en met de allernieuwste Multi-Flex multi-frequentie technologie.

De nieuwe Multi-Flex multi-frequentie technologie van Garrett biedt de gebruiker de mogelijkheid om op alle zoekfrequenties tegelijkertijd te zoeken. U kunt er echter ook voor kiezen om te werken op 1 selecteerbare zoekfrequentie, waarbij u de keuze heeft uit, 5, 10, 15 of 20Khz. Lage zoekfrequenties hebben als voordeel dat ze dieper zoeken en zijn vooral ideaal voor het zoeken naar grotere diepgelegen objecten. Hoge zoekfrequenties hebben minder diepgang maar zijn wel zeer nauwkeurig in het detecteren van de allerkleinste objecten in de bovenlaag. Kies de zoekfrequentie die het beste past bij uw zoekdoelen of kies voor de Multi-flex multi-frequentie techniek waarbij u op alle zoekfrequenties van 5 tot 20Khz tegelijk zoekt! De Garrett Ace Apex combineert dan de voordelen van alle zoekfrequenties met elkaar waardoor u de zeer kleine objecten nog dieper zult vinden!

De Garrett Ace Apex is een zeer goede stranddetector en biedt zelfs een speciale Multi-Flex Salt zoekfrequentie voor het zoeken op het natte zoute strand en hoog gemineraliseerde bodems. De Garrett Ace Apex werkt in deze stand ook volgens de nieuwe Multiflex Multi frequentie technologie. Waar de meeste metaaldetectors in deze omstandigheden veel ruis, interferentie en storing ervaren, blijft de Ace Apex stil, stabiel en behoud deze haar krachtige diepgang!

Draadloze hoofdtelefoon, Multi frequentie, nieuwe zoekschijf, nieuwste model! 

2. Garrett Ace 400i metaaldetector.

De Garrett Ace 400i is het topmodel in de Ace serie met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Het lichte gewicht en de eenvoudige bediening maken de Garrett Ace 400i geschikt voor elke gebruiker. De Ace 400i beschikt over moderne techniek, een stevige constructie en sportief geel design. Jaren plezier is gegarandeerd! 

Hogere zoekfrequentie

De Garrett Ace 400i beschikt over 10 KHz zoekfrequentie en vijf zoekmodi voor onder andere juwelen, munten, relikwieën en andere metalen. Naast de vijf beschikbare zoekmodi is het ook mogelijk om een eigen zoekmodus te creëren. De Ace 400i heeft een hogere zoekfrequentie dan de andere Ace modellen en biedt een verbeterde gevoeligheid voor laag en medium conductieve objectieven zoals goud. U kunt met de Garrett Ace 400i zeer comfortabele en stabiele zoekbewegingen maken door de extra sterke camlock steelbevestiging. 

Inclusief hoofdtelefoon, met een grote DD zoekschijf, veel instelmogelijkheden, leuk samengesteld promo pakket. 

3. Garrett Ace 300i metaaldetector

Garrett is het A-merk onder de metaaldetectors en de ACE series zijn al jaren de meest verkochte metaaldetectors wereldwijd. De prijs / kwaliteit verhouding van de Garrett Ace 300i is zeer goed. Zo beschikt deze digitale Garrett Ace 300i metaaldetector over een 8 Khz zoekfrequentie en vijf zoekstanden voor juwelen, munten, relics of alle metalen. Ook heeft u de mogelijkheid om een eigen zoekstand te creëren. De voorwerp identificatie (metaalsoort herkenning) kunt u eenvoudig aflezen op het display en zelfs een diepte indicator in cm. ontbreekt niet. Ongewenste ijzerobjecten zoals spijkers en bierdoppen kunt U eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. De Ace 300i is voorzien van een extra sterke camlock steelbevestiging voor zeer stabiele en comfortabele zoekbewegingen.

Hogere zoekfrequentie
De Garrett Ace 300i heeft met haar 8 KHZ zoekfrequentie een hogere zoekfrequentie dan de eerdere ACE modellen (6,5 KHZ -  Ace 150, Ace 250, Euroace) en de Ace 200i. Het voordeel van deze 8 KHZ  hogere zoekfrequentie is de verbeterde gevoeligheid voor laag en medium conductieve objecten (goud, lood etc.)

Makkelijk in gebruik, voldoende instelmogelijkheden, pinpoint functie, concentrische zoekschijf, Leuk samengesteld promo pakket.

4. Garrett Ace 200i metaaldetector 

De prijs / kwaliteit verhouding van de Garrett Ace is goed. Zo beschikt deze digitale Garrett Ace 200i metaaldetector over drie zoekstanden voor  juwelen, munten of alle metalen. De voorwerp identificatie (metaalsoort herkenning) kunt u eenvoudig aflezen op het display en zelfs een diepte indicator in cm. ontbreekt niet. Ongewenste ijzerobjecten zoals spijkers en bier doppen kunt U eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. De Ace 200i is voorzien van een extra sterke camlock steelbevestiging voor zeer stabiele en comfortabele zoekbewegingen.

Het eenvoudig te bedienen systeem en het lichte gewicht maken de Garrett Ace 200i geschikt voor de hele familie. De stevige constructie, de moderne techniek en het sportieve gele design maken de Garrett Ace 200i tot de favoriete starters metaaldetector waar U jaren plezier van zult beleven.

Eenvoudige metaaldetector, ideaal voor starters, kleinere zoekschijf om makkelijker te lokaliseren. 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!