Hoe EMI te bestrijden met XP Deus 2 RC en XP Deus 2 Master - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
Hoe EMI te bestrijden met XP Deus 2 RC en XP Deus 2 Master

Hoe EMI te bestrijden met XP Deus 2 RC en XP Deus 2 Master

Door: Detect Reacties: 0

Elektromagnetische Interferentie (EMI) kan een aanzienlijke uitdaging vormen voor liefhebbers van metaaldetectie.

Maar wat als er een manier was om het effectief aan te pakken, vooral bij het gebruik van de XP Deus 2 RC of de XP Deus 2 Master? Laten we dieper ingaan op EMI en de stappen om het te bestrijden.

Wat is EMI?: EMI, of Elektromagnetische Interferentie, komt voort uit verschillende bronnen.

Veel detectoristen hebben vaak te maken met luidruchtige detectoren in het veld. Als een detector veel geluid maakt, wordt het moeilijk om die zwakke en subtiele signalen te horen.

EMI bestrijden met Deus RC: De voornaamste methode is het veranderen van de frequentie op het Deus 2 RC-module. Een sneltoets, de GB-knop, stelt gebruikers in staat om snel te scannen op een schoon kanaal. Een andere benadering is om via het menu de werkfrequentie aan te passen.

Frequentieaanpassing met WS6 Master: De WS6 Master biedt vergelijkbare functies met lichte variaties.

De AAN/UIT-knop dient als de sneltoets voor frequentiescanning. Gebruikers kunnen ook via het menu de maximale werkfrequentie aanpassen.

AUTO vs. HANDMATIG: Bij het opstarten hebben gebruikers de keuze tussen AUTO en HANDMATIG. Het wordt sterk aanbevolen om HANDMATIG te gebruiken voor volledige controle over frequentiescanning.

Het DEUS MONO Programma: Als EMI hardnekkig blijft, is het DEUS MONO-programma een redder in nood. Het stelt gebruikers in staat om handmatig unieke frequenties te selecteren, variërend van laag tot hoog, wat 99% van de tijd zorgt voor een helder werkplatform.

Conclusie: Het begrijpen en beheren van EMI is cruciaal voor een naadloze ervaring met metaaldetectie. Met de XP Deus 2 RC en XP Deus 2 Master zijn gebruikers uitgerust met de tools en kennis om EMI effectief aan te pakken. Dus, bereid je voor, pas deze technieken toe en ga op een soepele detectiereis. Tot de volgende keer, veel detectieplezier!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!