Nieuw! Nokta Simplex modellen 2023 - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
Nieuw! Simplex modellen 2023

Nieuw! Simplex modellen 2023

Door: Detect Reacties: 0

Metaaldetectie is een populaire hobby, en bestaat uit liefhebbers over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar historische artefacten, verloren sieraden of waardevolle munten. Het hebben van de juiste metaaldetector kan je kansen om verborgen objecten te ontdekken aanzienlijk vergroten. In deze blogpost geven we een kort overzicht van de kenmerken en mogelijkheden van drie opmerkelijke metaaldetectoren van Nokta: de Simplex Lite, Simplex BT en Simplex Ultra. We bespreken hun sterke punten en verschillen zodat u de juiste keuze kan maken tussen deze verschillende detectors.

Vergelijkend Overzicht van Nokta Simplex Lite, Simplex BT en Simplex Ultra Metaaldetectors. De Simplex Ultra is ook te koop als Simplex ULTRA met WHP (Wireless Headphones) 

Dit zijn de verkoop prijzen van de nieuwste Simplex modellen:

Nokta Simplex Lite:

De Nokta Simplex Lite is een veelzijdige instapmetaaldetector geschikt voor beginners. Met een gewicht van slechts 1,2 kg is het ontworpen voor comfortabele zoektochten. De Simplex Lite is uitgerust met een compacte waterdichte DD zoekspoel, waardoor je objecten in het water tot 5 meter onder water kunt detecteren. Hoewel optie voor draadloze audio en ijzervolume controle mist, biedt de Simplex Lite betrouwbare prestaties. 

 • De Simplex Liteheeft 4 zoekstanden: field, park, beach en all metal.
 • De Simplex Lite werkt met een 15 x 24 cm zoekspoel.
 • De ondersteel is gemaakt van aluminium en de bovensteel van kunststof.
 • Het gewicht inclusief zoekspoel bedraagt 1,2 kg.

Nokta Simplex BT:

De Nokta Simplex BT is een verbeterde versie van de Simplex Lite, maar behoudt het lichte ontwerp van 1,2 kg. De Simplex BT heeft een ingebouwde draadloze audio module voor een draadloze hoofdtelefoon en de toevoeging van een trilmodus. Dit kan helpen om objecten makkelijker te vinden vooral in lawaaierige omgevingen. De Simplex BT heeft ook 

 • De Simplex BT heeft 5 zoekstanden: field, park 1, park 2, beach en all metal.
 • De Simplex BT werkt met een 28cm DD zoekspoel.
 • De ondersteel is van carbon en de bovensteel van aluminium.
 • Het gewicht inclusief zoekspoel bedraagt 1,2 kg.

Nokta Simplex Ultra:

De Nokta Simplex Ultra is het topmodel in de Simplex-serie. Dit model is ontworpen voor detectoristen die net iets meer willen dan de standaard. Dit model biedt geavanceerde functies zoals ijzervolumecontrole, full tone audio en een diepte-indicator. Hoewel de batterijduur iets korter is dan bij de andere modellen, maakt de Simplex Ultra dit goed met zijn uitgebreide reeks functies. De Simpelx Ultra is als standaard te koop voor €349,- of incombinatie met draadloze hoofdtelefoon voor €429,- Een draadloze hoofdtelefoon helpt je bij het luisteren naar audio tonen en sluit het omgevingsgeluid af.

 • De Simplex ULTRA heeft 6 zoekstanden: field, park, 4 tone, 99 tone, beach en all metal.
 • De Simplex BT werkt met een 28cm DD zoekspoel.
 • De onder en bovensteel is gemaakt van carbon. Het gewicht inclusief zoekspoel bedraagt 1,2 kg.

Extra functies:

 • De recovery speed (herstelsnelheid/reactiesnelheid) kan je ook aanpassen zodat je voorwerpen die dicht bij elkaar liggen beter kan onderscheiden van elkaar. Met een lagere recovery speed kan je dieper zoeken dan met een hoge. Met een hoge herstelsnelheid is je metaaldetector gevoeliger voor kleine voorwerpen.
 • Er is er coin/relic ID scale optie aanwezig waarmee je stabielere ID’s krijgt en een target ID depth functie waar je het diepteniveau in kan stellen voor wanneer de detector een ID laat zien voor een gedetecteerde voorwerp. Hoeveel te lager je het niveau zet, hoeveel te nauwkeuriger de ID’s zijn

Kenmerken van de Simplex modellen 2023 in een tabel:

NOKTA SIMPLEX ULTRA METAL DETECTOR – Spin a disc metal detectors

Conclusie: Het kiezen van de juiste metaaldetector is essentieel om het meeste uit je zoektocht te halen. Of je nu kiest voor een Nokta metaaldetector of een alternatief van XP, Minelab, Garrett of Quest. Het is belangrijk om je specifieke behoeften te overwegen en grondig onderzoek te doen naar de perfecte detector voor jou.

Voor vragen en of opmerking weet u ons te vinden.

Veel succes met zoeken!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!