Nokta Makro Simplex Updaten - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
Nokta Makro Simplex Update

Nokta Makro Simplex Update

Door: Detect Metaaldetectors Reacties: 0

Lukt het Updaten u zelf niet? Dan doen wij dat gratis voor u.

Nokta Makro Simplex updaten

Door het installeren van deze updates krijgt je nog meer diepte, zoekprogramma's en functionaliteiten!

Deze updates hoeft u niet te installeren, gezien de Simplex in originele staat al een hele goede detector is. Maar voor de liefhebbers, zeker aan te bevelen!

  • Update V.276 biedt de gebruiker meer diepte, een extra zoekmodus Park 1 (de voormalige Park 1 is nu verandert in Park 2), bodem mineralisatie aflezing,

aangepaste alle metalen zoekmodus, de tijd dat je in het menu aanpassingen kunt maken is verlengd, er zijn levels toegevoegd aan het audio volume niveau
van de pinpoint en de draadloze hoofdtelefoon, diepteweergave in cm gaat nog dieper, 4 levels voor display helderheid zijn toegevoegd, meer uitgebreide handmatige grondbalans mogelijkheden.

  • Update V.277 biedt de gebruiker de mogelijkheden om de storing van sommige merken pinpointers die op dezelfde frequentie als de Simplex werken te voorkomen. Er zijn extra audiolevels toegevoegd voor de draadloze hoofdtelefoon.

Heel belangrijk is dat eerst update V.276 installeert en daarna V.2.77.  Doe je dit niet dan kunnen er  problemen ontstaan.

LINK VOOR DE UPDATE: https://www.noktadetectors.com/simplex-software-update/

Wat is er veranderd?

1. Gevoeligheidsniveau 7 is toegevoegd voor extra diepte. Houd er rekening mee dat het apparaat afhankelijk van de omstandigheden onrustiger/luider kan werken. (Dit is normaal)

2. Er is een extra modus toegevoegd - Park 1 De Park-modus in de vorige versies is bij deze update genoemd als Park 2 en er is een nieuwe Park 1-modus toegevoegd.
Park 1 is relatief dieper maar iets langzamer dan de Park 2-modus.
In deze modus produceert het apparaat een lage toon voor ferro-doelen met 0-15 ID's, een middentoon voor goud en non-ferro metalen met ID's 16-69 en een hoge toon voor non-ferro metalen met ID's 70-99 zoals zilver, messing en koper.

3. Er zijn wijzigingen aangebracht voor de All Metal-modus
* Het symbool is verplaatst van de eerste plek in de opties rij naar het einde.
* Treshold is toegevoegd aan deze modus.
In de All Metal-modus is de Treshold voor elk gevoeligheidsniveau geoptimaliseerd om de beste prestaties op verschillende terreinen te bieden.
U kunt de Treshold aanpassen tussen -50 +50 op basis van grondomstandigheden.

4. Mineralisatiebalk is toegevoegd aan het scherm
5. De time-outlengtes zijn verlengd
6. De TERUG-functie (pijl-omhoog) is toegevoegd om de instellingen te verlaten en terug te gaan naar het hoofdscherm zonder te wachten.
7. ID-diepte is vergroot
8. Er zijn 4 niveaus toegevoegd aan Automatische helderheid, weergegeven als A1-A2-A3-A4 op het scherm
9.Audio voor de pinpoint-modus en bedrade hoofdtelefoons is geoptimaliseerd
10. De handmatige grondbalansfunctie is uitgebreid

Als het apparaat veel ruis ontvangt en / of valse signalen afgeeft en u het niet kunt elimineren door de gevoeligheid te verminderen, moet u eerst uw gevoeligheid terugzetten op het oorspronkelijke niveau. Verhoog vervolgens de grondbalanswaarde één voor één tussen 90,1 - 91,0 totdat het geluid is geëlimineerd. Als de waarde van de grondbalans wordt verhoogd, neemt de gevoeligheid van het apparaat voor hoog geleidende (zilver, koper enz.) Munten af.

Nokta Makro Simplex

Nokta Makro Simplex met Draadloze hoofdtelefoon

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »