De XP Xtrem Hunter: De detector voor grote objecten en extreem diep zoeken!  - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
XP Xtrem Hunter: De detector voor grote objecten en extreem diep zoeken!

XP Xtrem Hunter: De detector voor grote objecten en extreem diep zoeken!

Door: Detect Metaaldetectors Reacties: 0

De XP Xtrem Hunter: De detector voor grote objecten en extreem diep zoeken! 

Na jaren van ontwikkeling is de XP Xtrem Hunter de eerste detector voor grote metalen objecten van de nieuwe generatie van de Franse fabrikant. Een technologische en ergonomische sprong voor deze zeer specifieke categorie metaaldetectors, bedoeld voor professioneel gebruik.

Belangrijkste kenmerken:

  • FMF TECHNOLOGIE: Geavanceerde multi-frequentietechnologie voor nauwkeurigere detectie.
  • 100% DRAADLOOS: Geen kabels betekent meer bewegingsvrijheid en gemak.
  • TOT 5M DIEPTE: Ga dieper dan ooit tevoren.
  • DRAADLOZE HOOFDTELEFOON: Ervaar een onbelemmerde detectie-ervaring.
  • LITHIUM BATTERIJ (10U): Lange levensduur voor uitgebreide zoekopdrachten.

Dit is de nieuwste grote innovatie van de Franse fabrikant XP! Met de XP Xtrem Hunter brengt XP de detectors voor grote objecten naar een nieuw tijdperk: betere prestaties, meer veelzijdigheid, meer ergonomie!

De metaaldetectors voor grote objecten zijn specifieke detectors die worden gebruikt voor ondergrondse exploratie door bouwprofessionals (zoeken naar netwerken, leidingen), constructie, mijnbouw, geologen, archeologie of elke andere professional die op zoek is naar een diepgelegen metalen massa.

DETECTOR VOOR GROTE OBJECTEN 100% DRAADLOOS: INNOVATIEVE ERGONOMIE

De XP Xtrem Hunter onderscheidt zich door zijn unieke en innovatieve eigenschappen: het is de allereerste metaaldetector voor grote objecten, 100% draadloos, gevoed door een lithiumbatterij en uitgerust met multi-frequentietechnologie FMF (Fast Multi Frequency).

Net als alle detectors uit het XP-assortiment werkt de XP Xtrem Hunter met een radioverbinding waardoor de afstandsbediening kan communiceren met de detectieschijven en de draadloze hoofdtelefoon. Een innovatie op het gebied van metaaldetectors voor grote objecten.

Met zijn batterijduur van 10 uur bouwt hij voort op de prestaties van de XP Déus 2 FMF voor meer stabiliteit en kracht op het veld, ongeacht de omstandigheden.

DE LICHTSTE METAALDETECTOR VOOR GROTE OBJECTEN

Door de gepatenteerde telescopische stelen set is de machine ultralicht met een gewicht van 2,9 kg. Een echte mijlpaal voor metaaldetectors voor grote objecten. De diepzoeker is
verstelbaar, de steel van de XP Xtrem Hunter biedt een ongekende compactheid waarmee de antenne en de hele detector kunnen worden opgeborgen en vervoerd in een speciaal ontworpen koffer of in een XP Backpack 280 rugzak.

Met het ontwerp van een "2 Box"-type metaaldetector heeft hij twee grote zoekschijven die samenwerken met elkaar. Ontworpen voor de detectie van grote objecten (meer dan 15 cm in diameter) tot een diepte van maximaal 5 meter.

GEBRUIK EN DETECTIE VEREENVOUDIGD

De XP Xtrem Hunter, versterkt door de FMF-technologie van de XP Déus 2, is zeer eenvoudig in gebruik. Door de FMF-technologie geeft de XP Xtrem Hunter audio door zonder vertraging en een stabiliteit van gebruik die ongeëvenaard is in vergelijking met andere metaaldetectors voor grote objecten.

Het kalibren en afstellen is een belangrijk onderdeel bij dit soort speciale detectors. Dit is niet het geval bij de XP Xtrem Hunter! Zet de detector aan en je hoeft alleen nog maar te detecteren!

EEN ONVOORSTELBAAR AFSTEL NIVEAU

De XP Xtrem Hunter gebruikt het brede scala aan instellingen vanuit  de XP Déus 2 FMF: Het is mogelijk om zowel de gevoeligheid als de reactiesnelheid of zelfs de geluidsrespons aan te passen, te discrimineren, of frequenties te scannen, vanaf de afstandsbediening van de XP Déus 2 en dus te profiteren van de goede prestaties van deze detector.

Dankzij het LCD-scherm geïntegreerd in de afstandsbediening van de XP Déus 2 FMF heeft de gebruiker een visuele indicator, naast het geluidssignaal. Hiermee kunt u nauwkeurig de gescande grond visualiseren met een oscilloscoop en zo meer te weten komen over het gedetecteerde object, of het nu de grootte of de diepte is.

DISCRIMINATIE VAN KLEINE IJZERDEELTJES

Een andere innovatie op het gebied van detectors voor grote objecten is dat de XP Xtrem Hunter is uitgerust met een oplossing die oppervlakte-ijzer kan onderscheiden. Activeer gewoon de IAR-discriminatie en de detector doet de rest. Het geeft een laag of medium geluid af om kleine ijzeren targets aan de oppervlakte te elimineren. Het is ook mogelijk om kleine ijzeren voorwerpen te discrimineren door de antenne boven de grond te tillen. Hoe hoger de antenne van de Xtrem Hunter, hoe minder gevoelig hij zal zijn voor kleine ijzeren deeltjes.

De prestaties van de XP Xtrem Hunter zijn in lijn met zijn innovatieve ontwerp. Hij kan metalen objecten detecteren met een diameter van 15 cm of meer. Qua diepte geldt: hoe groter het object, hoe dieper de Xtrem Hunter het kan detecteren.

Een object van 15 cm kan worden gedetecteerd tot een diepte van 80 cm, terwijl een zeer groot object tot een diepte van 5 meter kan worden gedetecteerd.

TE GEBRUIKEN MET DE XP DÉUS 2 FMF

Gebruikers van een XP Déus 2 FMF metaaldetector hoeven hun detector niet te vervangen: Ze hoeven alleen de 2 box set van de XP Xtrem Hunter te hebben om gebruik te kunnen maken van de kracht van een nieuwe generatie metaaldetector voor grote objecten! De XP Stelen van het type lite, Déus of ORX ook compatibel zijn met de XP Xtrem Hunter.

De XP Xtrem Hunter kan op verschillende manieren worden geleverd met een accu lader, de telescopische stelen set, een afstandsbediening van de XP Déus 2 FMF, een draadloze hoofdtelefoon en de twee grote detectieschijven, en een speciaal ontworpen koffer of XP Backpack 280 rugzak naar keuze.

Bekijk de mogelijkheden hier

CONCLUSIE

Met de XP Xtrem Hunter presenteert de Franse fabrikant XP een detector voor grote objecten die de verwachtingen overtreft. Het innovatieve ontwerp, de veelzijdigheid, de compatibiliteit en de technologische prestaties maken het een onmisbare tool voor alle professionals die zich bezighouden met ondergrondse detectie.

Dit is duidelijk een technologische revolutie in het domein van detectors voor grote objecten en belooft veel mooie ontdekkingen voor professionals in de komende jaren.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!