• Lorem ipsum

Rutus

Toon:
Rutus Rutus Atrex
Rutus
Rutus Atrex
€999,00
Rutus Rutus Alter 71 PRO PLUS
Rutus
Rutus Alter 71 PRO PLUS
€739,95
Rutus Rutus Alter 71 met 28cm DD Zoekschijf
Rutus
Rutus Alter 71 met 28cm DD Zoekschijf
€649,00
Rutus Rutus ARGO NE
Rutus
Rutus ARGO NE
€529,00
Rutus Receiver OS-1 t.b.v Rutus Alter 71
Rutus
Receiver OS-1 t.b.v Rutus Alter 71
€59,95
Toon:
Rutus

Onze ontwerpen

Wij ontwerpen onze detectoren zelf, het zijn geen kopieën van 20 jaar oude ontwerpen. We worden niet beperkt door wat er eerder is gebeurd, aangezien technologie en componenten zijn veranderd, net als wij. Met behulp van de nieuwste elektronische ontwerpconcepten, computerondersteund ontwerp en de meest geavanceerde microprocessors kunnen we bewijzen dat onze detectoren de huidige technische normen overtreffen.

Productie

Rutus is een klein bedrijf, maar door gebruik te maken van een reeks gespecialiseerde partners zijn we in staat onderdelen van de hoogste kwaliteit te kopen. Door extra technische expertise uit verschillende vakgebieden in te brengen, maken we producten van de hoogste kwaliteit. Samen zorgen onze partners en specialisten ervoor dat als je RUTUS hoort, je goed en kwaliteit denkt.

Geschiedenis

Buiten Europa zijn er weinig oorlogen geweest, en de moderne geschiedenis is beperkt tot de afgelopen 200 jaar. Dit betekent dat de objecten die we zoeken, en dus ook de detectoren die we nodig hebben, verschillen. Onze detectoren zijn zo ontworpen dat ze zich kunnen aanpassen van het zoeken naar verborgen kisten tot militaria en toch ook effectief zijn in het vinden van zilveren munten die lang begraven en vergeten zijn. De kern hiervan is onze discriminatiemethode, waarmee u interessante vondsten kunt ontdekken, terwijl u de onzin kunt negeren.

Flexibiliteit

Voor de meeste detectoren bepaalt de werkfrequentie de mogelijkheden. Niet zo met de Alter-reeks detectoren, met de mogelijkheid om een ​​spectrum aan frequenties te selecteren, iets waardoor onze detectoren een stuk beter zijn dan de rest.

Waarde

Wij prijzen onze detectoren zo dat u waarde ontvangt voor uw geld. We zorgen ervoor dat alleen het beste dat kan, dat is wat we gebruiken. Op deze manier zorgen we ervoor dat we de beste kwaliteit kunnen leveren tegen een prijs die u de meeste waarde geeft.

Service

Omdat RUTUS de producten die we verkopen ook daadwerkelijk vervaardigt, kunnen we garanderen dat we te allen tijde een complete set reserveonderdelen beschikbaar hebben. Onze kosten zijn gebaseerd op de productiekosten, niet op die van een service en het verzenden van reserveonderdelen uit het einde van de wereld. Samen betekent dit dat we reparaties snel en tegen minimale kosten kunnen uitvoeren. De meeste kleine reparaties worden bijna gratis uitgevoerd, zelfs als uw garantie van twee jaar is verstreken. Als eigenaar van een RUTUS-detector bent u een partner.