Nokta Makro Invenio Pro | 3D bodemscanner - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR
Nokta Nokta Makro Invenio Pro 3D

Nokta Nokta Makro Invenio Pro 3D

De Nokta Makro Invenio Pro is 's werelds eerste real-time smart detector & Imaging systeem en een 3D weergave vanaf boven van de diepte, afmetingen en soort materiaal en detecteert zelfs ondergrondse ruimtes zoals tunnels, kelders, graven en grotten. Lees meer.

8.999,99 Incl. btw
Backorder
Voor 16:00 besteld, de zelfde werkdag verzonden!.
Je hebt nog 00:00:00 om je bestelling af te ronden.
 • Gratis verzending vanaf €100 in NL, BE & DE
 • Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • Exclusief Importeur van XP Metaldetectors in Nederland
 • Testen voor kopen in onze showroom in Almelo

Productomschrijving

Nokta Makro Invenio Pro 3D metaaldetector

De Nokta Makro Invenio Pro is 's werelds eerste real-time smart detector & Imaging systeem en geeft de vorm van het bovenaanzicht, de diepte, afmetingen en voorwerp identificatie weer van ondergrondse metalen zoals ijzer, goud, zilver en zelfs ondergrondse ruimtes zoals tunnels, kelders, graven, grotten). De Nokta Makro Invenio Pro vertegenwoordigt één van de grootste vooruitgangen in de metaaldetectie technologie sinds de conventionele metaaldetectors in de jaren '30 op de markt verschenen. Hoewel er sindsdien veel nieuwe functies en ontwikkelingen in de technologie zijn ingevoerd, biedt Nokta Makro Invenio Pro de eerste grote stap voorwaarts in de visuele beeldweergave van het metaaldetectie proces.

3-voudige gepatenteerde techniek

Na jaren van uitgebreid onderzoek & ontwikkeling en geavanceerde studies op het gebied van engineering, heeft Nokta Makro de ontwikkeling van 's werelds eerste Smart detector & Imaging Systeem bereikt! Een 3-voudige gepatenteerde techniek van Nokta Makro.

Gemakkelijk en overzichtelijke bediening

Ondanks de vele mogelijkheden dat de Nokta Makro Invenio Pro biedt is hij toch eenvoudig te bedienen. Het menu is zodanig opgebouwd dat het overzichtelijk en duidelijk is waardoor u gemakkelijk door de opties kunt navigeren. Het menu is in te stellen op maar liefst 17 verschillende talen, waardoor hij over de hele wereld gebruikt kan worden. Daarnaast beschikt de Nokta Makro Invenio Pro over een Basic modes waarmee u als beginner meteen kunt beginnen met uw zoektocht. De stappen die u voor uw zoekopdracht moet uitvoeren zoals de IPTU-sensor kalibreren en grondbalans uitvoeren worden zeer gebruiksvriendelijk op het beeldscherm uitgelegd. 

IPTU SENSOR (Integrated Positional Tracking Unit)

Ontwikkeld door Nokta|Makro, de IPTU-eenheid. Met behulp van deze sensor wordt door middel van het bewegen van de zoekspoel berekenen gemaakt welke direct op het beeldscherm weergegeven worden. Met de IPTU-sensor kunt u het begin-en eindpunt van het gescande gebied volgen en de exacte locaties van gedetecteerde objecten bekijken. Daarnaast kunt u de breedte en de lengte van het gescande gebied, de diepte van het object, en de vorm en afmetingen met behulp van de IPTU-sensor bepalen.

Artificial intelligence Kunstmatige intelligentie

Het Artificial Neural Network stelt het toestel in staat superieure vormextracties en diepte-indicaties te leveren door gebruik te maken van adaptieve lerende algoritmen!

Multi inzetbaar

Er zijn verschillenden objecten te detecteren met de Nokta Makro Invenio Pro van diepe schatten op meerdere meters diepte, munten, goud, zilver, sieraden, relikwieën, ondergrondse ruimtes zoals grotten, tunnels, kelders enz. Kortom naar alles wat u zoekt onder de grond zoekt!

Uitstekende discriminatie, notch en ontmaskering

Ongewenste objecten kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. Ook deze voorwerp discriminatie werkt aan de hand van de nummers op de voorwerp identificatie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat U objecten met een voorwerp identificatie van nummer 30 of lager (klein ijzer) niet wenst te detecteren. De Nokta Makro Invenio Pro zal dan geen signaal meer geven zodra deze, de ongewenste objecten detecteert. Discriminatie wordt vaak gebruikt om ongewenste objecten zoals spijkers en trekringen uit te kunnen schakelen. De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie. U kunt ook specifieke ID-nummers discrimineren bv nr. 25 en 27 in plaats van een gehele range (0-30). Dit draagt bij aan het doel om meer objecten en minder afval te vinden.

Hoge prestaties en ongeëvenaarde diepte

Ontdek grote diepgelegen objecten en schatten tot meerdere meters diep, die andere detectoren gewoon niet kunnen detecteren!

Hoge reactie- en herstelsnelheid

De Nokta Makro Invenio Pro blinkt uit in haar reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen. Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Nokta Makro Invenio Pro zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

Zoekmodi

De Nokta Makro Invenio Pro beschikt over 3 non-Motion zoekmodi (Basis, Expert en ondergrondse ruimte & afwijkingen) en 3 motion zoekmodi (alle metalen, snel & diep)
 • De basismodus is ontworpen voor beginners. U stelt de gevoeligheid in naar wens en u kalibreert de IPTU-sensor en u kunt beginnen met zoeken. In Deze modus wordt ijzer automatisch gediscrimineerd en non ferro kan gezocht worden. Geschikt voor het snelle zoeken naar schatten en het analyseren van de voorwerpen voordat ze uitgegraven kunnen worden.
 • De expert modus is ontworpen voor de gevorderde zoeker. Mocht u in de basis modus vertrouwd raken, dan kunt u beginnen met experimenteren in de expert modus. Hier mag en kunt u vele instellingen aanpassen zoals de threshold, discriminatie en de audio tonen.
 • Ondergrondse ruimtes & afwijkingen modus is ontworpen om de veranderingen en anomalieën in de grond, maar ook ondergrondse holtes, zoals kamers, tunnels en kelders te lokaliseren. Hete enige wat u hoeft te doen is deze modus is alleen de IPTU-sensor kalibreren en het zoeken
 • Alle metalen modus is aan te raden wanneer u niet gebruik wilt maken van de discriminatie functie. Erg geschikt op het land en plaatsen waar weinig ijzer afval ligt.
 • De snel modus is uiterst geschikt voor het zoeken op gebieden waar veel ijzer in de grond ligt. Deze zoekmodus heeft een snelle reactietijd waardoor u dicht bij elkaar liggende voorwerpen beter kunt identificeren.
 • De Diep modus is speciaal ontworpen voor het opsporen van relikwieën en andere grote voorwerpen waarbij u de maximale diepte haalt uit de Nokta Makro Invenio Pro op grotere voorwerpen.

Zoekspoelen

De Nokta Makro Invenio Pro wordt geleverd met een INV28 waterdichte DD-zoekspoel met een grootte van 28 x 18cm. Deze zoekspoel is uiterst geschikt voor het nauwkeurig opsporen van kleinere voorwerpen en om op gebieden te zoeken waar veel rommel ligt. Daarnaast is ook nog de INV40 waterdichte DD-zoekspoel met een grootte van 40 x 35cm in het standaardpakket inbegrepen. Dit is een all round zoekspoel voor de Nokta Makro Invenio Pro met een grote afdekking en optimale zoekdiepte. De Ivenio Pro wordt nog eens geleverd met de INV56 waterdichte DD-zoekspoel met een grootte van maar liefst 56 x 49cm voor nog meer afdekking en zoekdiepte op grotere voorwerpen. Alle Zoekspoelen worden geleverd inclusief beschermschotel.

Archief

Sla al uw 3D-scan resultaten en screenshots op en kopieer ze naar uw PC. Zo kunt u ten aller tijden uw scans bekijken en analyseren en vergelijken met andere opgeslagen scans. Ook vindt u in het archief tutorial video's waarin grotendeels over de Nokta Makro Invenio Pro wordt uitgelegd.

17 talen

Engels/Duits/Grieks/Turks/Frans/Italiaans/Russisch/Arabisch/Spaans/Chinees/Perzisch/Bulgaars/Servisch/Roemeens/Nederlands/Portugees/Pools

2,4 GHz draadloze verbinding

De Nokta Makro Invenio Pro systeem-box en de detector communiceren draadloos d.m.v. Wifi. Bovendien kunnen de gebruikers (optioneel) de 2.4 GHz draadloze hoofdtelefoon aanschaffen en koppelen met de Nokta Makro Invenio Pro. Een kabel hoofdtelefoon is meegeleverd. U bent geen internetverbinding nodig voor de draadloze verbinding tussen de detector en de systeem box, maar de verbinding tussen de systeem box en detector is een wifi verbinding en tevens een snellere verbinding dan bluetooth.

Online firmware-updates

Blijf up-to-date met firmware-updates (via USB op de PC) en haal het maximale uit uw detector

Vibratie en verschillende audiotonen

Als u de vibratie activeert zal de Nokta Makro Invenio Pro bij het detecteren van een object trillen in plaats van audiotonen uitzenden, of trillen en audio tegelijk gebruiken. De vibratiefunctie is een essentieel kenmerk voor doven en slechthorenden en in een lawaaierige omgeving. Om de metaalsoorten (ijzer - goud - zilver etc.) nog beter van elkaar te kunnen onderscheiden laat de Nokta Makro Invenio Pro 3 verschillende audiotonen horen voor de verschillende metaalsoorten. Dit is een goed hulpmiddel om objecten en metaalsoorten snel te herkennen en/ of van elkaar te onderscheiden. 

Verlichting

De Nokta Makro Invenio Pro beschikt over display verlichting, toetsen verlichting en zelfs over een zoekspoel verlichting! Kortom, alles wat u nodig heeft om de donkere avonden in het najaar door te komen. 

Nokta Makro Invenio standaard vs Nokta Makro Invenio Pro

Er zijn 2 versies van de Invenio verkrijgbaar de Nokta Makro Invenio standaard en de Nokta Makro Invenio Pro-versie. 
 • De Nokta Makro Invenio Pro versie wordt geleverd met een extra grote 56 cm zoekspoel met een passende draagtas waarmee u nog dieper en nog sneller grotere oppervlakten mee af kunt zoeken. 
 • Daarnaast beschikt de Nokta Makro Invenio Pro versie over multifrequentie technologie met 3 zoekfrequenties, 5khz, 14khz en 20khz ideaal indien uw zoekdoelen zeer divers zijn. Een lage zoekfrequenties is beter in staat grote objecten nog dieper te vinden, terwijl de 20khz nauwkeuriger is in het opsporen van zeer kleine objecten. De Standaard Nokta Makro Invenio komt met de gebruikelijke en allround 14khz zoekfrequentie. 
 • De Pro wordt geleverd met een comfortabele harnas om de besturings eenheid mee te dragen. De stardaart versie wordt geleverd met een draagriem.
 • De Pro versie wordt geleverd met een extra oplaadbare 9500 mAh Lipo accu voor de besturingseenheid.

Leveringsomvang

 • Systeemkast Nokta Makro Invenio Pro
 • Steel & handvat
 • IPTU sensor
 • Waterdichte DD 40 x 35cm zoekspoel (INV40)
 • Waterdichte DD 56 x 49cm zoekspoel (INV56)
 • Waterdichte DD 28x18cm zoekspoel (INV28)
 • Hoofdtelefoon
 • Draagtas voor de systeemkast
 • Reserve 9500mAh LiPo batterij
 • Oplaadadapter
 • Autolader
 • USB-kabel
 • Harnas / gewichtsverdelingssysteem
 • Schroeven set voor het bevestigen van de zoekspoelen
 • Draagtas voor de IPTU sensor
 • Beschermhoezen
 • Zonnescherm voor de systeemkast
 • INV56 zoek spoel draagtas
 • Transport koffer waterdicht (IP67)
 • Handleiding
 • 2 jaar garantie

Specificaties

Artikelnummer
Nokta Invenio Pro 3D Bodemscanner
EAN Code
8699394008024
SKU
11000802
Vragen over dit product?
Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem contact op met onze klantenservice via e-mail op [email protected], bel naar ons telefoonnummer 0630995335, of stuur ons een bericht via WhatsApp

Gerelateerde producten

Vragen over dit product?
Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem contact op met onze klantenservice via e-mail op [email protected], bel naar ons telefoonnummer 0630995335, of stuur ons een bericht via WhatsApp

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Specificaties

Artikelnummer
Nokta Invenio Pro 3D Bodemscanner
EAN Code
8699394008024
SKU
11000802
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Nokta Nokta Makro Invenio Pro 3D

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »