• Lorem ipsum

Onze metaaldetectors zijn geschikt voor bijvoorbeeld vinden van verloren voorwerpen zoals trouwringen, sleutels en sieraden. Ook verhuren wij metaaldetectors om leidingen en kabels etc. op te sporen. Het huren van een metaaldetector kan u ook helpen bij uw keuze om een metaaldetector aan te schaffen. Wij verhuren metaaldetectors in verschillende prijsklassen voor verschillende doeleinden.

Verhuurprijzen

Bij Detect Metaaldetectors ons kunt u een digitale of analoge metaaldetector huren vanaf 15 euro per dag. Afhankelijk van het model, kunnen wij u vragen een borg te betalen welke direct na inlevering van de metaaldetector aan u retour betaald wordt. De borg kan tussen de 50 en 400 euro bedragen. Ook zal er altijd gevraagd worden een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Afspraak maken voor metaaldetector huren

Bij het maken van een afspraak kunt u een tijdsspanne kiezen wanneer u wenst de metaaldetector op te halen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om extra informatie door te spreken. Wilt u advies welke metaaldetector het beste bij uw zoektocht past, neem dan gerust contact met ons op.