Rutus Metaaldetector kopen? - Detect Metaaldetectors
Menu
EUR

Rutus Metaaldetectors

Rutus Metaaldetectors met de mogelijkheden die gevorderde gebruikers eisen, maar voorzien van voor geprogrammeerde instellingen waardoor het ook ideaal is voor beginners.

1 Producten
Toon:
Rutus Rutus Versa
Rutus
Rutus Versa
749,00 619,01
 
 

De ontwerpen van Rutus

Rutus ontwerpt hun detectoren zelf, het zijn geen kopieën van 20 jaar oude ontwerpen. Zij worden niet beperkt door wat er eerder is gebeurd, aangezien technologie en componenten zijn veranderd, net als Rutus zelf. Met behulp van de nieuwste elektronische ontwerpconcepten, computerondersteund ontwerp en de meest geavanceerde microprocessors kan Rutus bewijzen dat onze detectoren de huidige technische normen overtreffen.

Productie

Rutus is een klein bedrijf, maar door gebruik te maken van een reeks gespecialiseerde partners zijn ze in staat onderdelen van de hoogste kwaliteit te kopen. Door extra technische expertise uit verschillende vakgebieden in te brengen, maakt Rutus producten van de hoogste kwaliteit. Samen zorgen onze partners en specialisten ervoor dat wanneer je "Rutus" hoort, je direct aan goede kwaliteit denkt.

Geschiedenis van Rutus

Buiten Europa zijn er weinig oorlogen geweest, en de moderne geschiedenis is beperkt tot de afgelopen 200 jaar. Dit betekent dat de objecten die we zoeken, en dus ook de detectoren die we nodig hebben, verschillen. Onze detectoren zijn zo ontworpen dat ze zich kunnen aanpassen van het zoeken naar verborgen kisten tot militaria en toch ook effectief zijn in het vinden van zilveren munten die lang begraven en vergeten zijn. De kern hiervan is onze discriminatiemethode, waarmee je interessante vondsten kunt ontdekken, terwijl je de onzin kunt negeren.

Flexibiliteit

Voor de meeste detectoren bepaalt de werkfrequentie de mogelijkheden. Niet zo met de Alter-reeks detectoren, met de mogelijkheid om een ​​spectrum aan frequenties te selecteren, iets waardoor onze detectoren een stuk beter zijn dan de rest.

Waarde

Rutus prijst haar metaaldetectors zo, dat je waarde krijgt voor je geld. Rutus zorgen ervoor dat alleen het beste dat kan, dat is wat zij gebruiken. Op deze manier zorgen we ervoor dat we de beste kwaliteit kunnen leveren tegen een prijs die jij de meeste waarde geeft.

De service van Rutus

Omdat Rutus de producten die zij verkopen ook daadwerkelijk vervaardigt, kunnen ze garanderen dat Rutus te allen tijde een complete set reserveonderdelen beschikbaar hebben. Onze kosten zijn gebaseerd op de productiekosten, niet op die van een service en het verzenden van reserveonderdelen uit het einde van de wereld. Samen betekent dit dat Rutus reparaties snel en tegen minimale kosten kunnen uitvoeren. De meeste kleine reparaties worden bijna gratis uitgevoerd, zelfs als uw garantie van twee jaar is verstreken. Als eigenaar van een Rutus metaaldetector bent u een partner.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!