• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in Nederland & België
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Nijverdal

Handscanners voor beveiliging

Ben je op zoek naar een handscanner voor de beveiliging? Ontdek het aanbod handscanners bij Detect Metaaldetectors en bestel gemakkelijk online!

Toon:
Garrett Garrett Superscanner V handscanner
Garrett
Garrett Superscanner V handscanner
€225,99
Handyman Handyman Nailfinder Metaaldetector
Handyman
Handyman Nailfinder Metaaldetector
€225,95
C Scope C. Scope Handscanner
C Scope
C. Scope Handscanner
€314,95
Fisher Fisher CW 20 handscanner
Fisher
Fisher CW 20 handscanner
€225,99
Garrett Garrett PD6500i
Garrett
Garrett PD6500i
€5.999,99
Garrett Garrett Superwand handscanner
Garrett
Garrett Superwand handscanner
€255,99
Toon:
Handscanners voor beveiliging

Metaaldetector handscanners worden gebruikt tijdens vele gelegenheden. Zo worden deze gebruikt door professionele beveiligers om verborgen metalen op te sporen bij een beveiligingscontrole. Ook worden handscanners ingezet voor het zoeken in bijvoorbeeld hout of andere materialen naar spijkers of staaldraad.Door de hoge gevoeligheid van een handscanner kan er nauwkeurig gezocht worden naar (verboden) metalen.

Handscanners voor beveiliging bij Detect Metaaldetectors

Wij hebben bij Detect Metaaldetectors enkel de beste merken handscanners voor beveiligingsdoeleinden. Ontdek de Garrett Superscanner V, Nokta Makro NMS20 en Nokta Makro NMS30 die al jarenlang worden gebruikt door professionele beveiligers. De Handyman Nailfinder wordt veel gebruikt in de houtindustrie voor het opsporen van spijkers en schroeven in hout. Uiteraard kan deze handscanner ook voor de beveiliging gebruikt worden.

Handscanners kopen?

Wil je een handscanner kopen voor de beveiliging of andere doeleinden? Ontdek dan het assortiment van Detect Metaaldetectors en bestel gemakkelijk online. Heb je een vraag of wil je weten welke handscanner het beste bij jou past, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien jou van het beste advies op maat.