• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in NL, BE & DE
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Almelo

Putdekseldetectors

Ben je op zoek naar een putdekseldetector, ontdek dan het aanbod van Detect Metaaldetectors. Bekijk het assortiment hieronder en bestel gemakkelijk online.

Toon:
Garrett ATX Deepseeker Package
Garrett
ATX Deepseeker Package
€3.299,00
Garrett Garrett ATX Metaaldetector
Garrett
Garrett ATX Metaaldetector
€2.799,00
Toon:
Putdekseldetectors

Wat is een putdekseldetector?

De betekenis van een putdekseldetector wordt al verklapt door de naam. Deze detector is er voor bedoeld voor het lokaliseren van ventielkasten, afsluitkranen, brandputten en putdeksels of kleppenhuizen van mangaten. Daarnaast worden putdekseldetectors ook ingezet voor het zoeken van staalkabels, stalen buizen op wapeningsstaven onder een wegdek of ergens anders onder de grond. Door een gericht neergaand zoekveld, kan er zeer specifiek worden gezocht met een putdekseldetector. Deze detectors negeren spooksignalen van andere naburige metalen en is gemakkelijk te gebruiken in de buurt van voertuigen of hekken.

Putdekseldetector kopen

Wil je een putdekseldetector kopen? Ontdek dan ons aanbod bij Detect Metaaldetectors, zoals de Elcometer P5000 IMP voor zeer specifiek zoekwerk en ook als normale metaaldetector te gebruiken. Daarnaast bieden wij ook de Fischer M-97, Fisher M-66 en C.Scope CS880 die allemaal uiterst geschikt zijn voor het opsporen van putdeksels en andere specifieke metalen.