Tesoro Tesoro Schijf 26cm Elliptisch 4 punts
Tesoro Schijf 26cm Elliptisch 4 punts 179,-

Tesoro Schijf 26cm Elliptisch 4 punts

Merk: Tesoro
€179,00
Nu 2 artikelen nog op voorraad
SKU: Tesoro Schijf 26cm Elliptisch 4 punts
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Deskundige Uitleg: 0548-785664
  • Bezoek onze showroom in Nijverdal, Overijssel
Informatie

Zoekschijf, type Wide Scan (DD)26 cm lang, dicht, wit en 10 cm breed.

Zit standaard op de Lobo Super TRAQ. Deze elliptische schijf kan omdat deze een 4-punts aansluiting heeft, ook op de Tejon, Cibola en Vaquero. Bijzonder interessante schijf, waar de grond gemineraliseerd is. Doordat de schijf zo smal is, heeft deze wide scan schijf minder last van veel metaalafval zoals ijzer t.o.v. ronde wide scan zoekschijven, die wat breder de grond af zoeken en dus meer last hebben van camouflage door ijzer.

Wanneer je regelmatig op een middeleeuwse stort gezocht hebt (oude stadsgrond die vrijkomt bij het maken van diepe bouwputten in oude binnensteden) weet je dat de meeste en meest succesvolle zoekers met een Tesoro zoeken en dan ook meestal nog met een wide scan zoekschijf eronder. Die presteren doorgaans het best omdat in stadgrond veel mineralen zitten. Deze elliptische schijf is eigenlijk een goudzoekersschijf. Goudzoekersschijven moeten supergevoelig zijn en relatief ongevoelig voor mineralen. Daarom voldoet deze schijf supergoed op oude storts, terpengrond en op zeer oude bewoningsplaatsen. 

Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »