Minelab Minelab CTX3030
Minelab CTX3030 €2.398,95

Minelab CTX3030

Merk: Minelab
€2.398,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
EAN: 0811493012988
SKU: CTX3030
  • Detect Metaaldetectors sinds 1979
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Deskundige Uitleg: 0548-785664
  • Bezoek onze showroom in Nijverdal, Overijssel
  • 1 tot 3 werkdagen
Informatie

Minelab CTX 3030

Allereerste een “kleine” opsomming:

Waterdicht. De Minelab CTX 3030 is waterdicht tot 3 meter diepte. U kunt echter alleen met de CTX 3030 onder water als u de speciale waterdichte KOSS hoofdtelefoon aanschaft.

Draadloos. De Minelab CTX 3030 wordt standaard geleverd met een draadloze hoofdtelefoon module (kastje) waar de bijgeleverde KOSS hoofdtelefoon (of een willekeurige andere hoofdtelefoon) in geplugd kan worden. Er kan ook zonder hoofdtelefoon worden gezocht omdat de CTX over een waterdichte speaker beschikt.

FeCo Discriminatie. Zowel de FErro (ijzergehalte) als de COnductivity (conductviteit = geleidingswaarde) worden in het scherm weergegeven in 30 waarden voor het ijzergehalte en 50 waarden voor de geleidingswaarde van het gedetecteerde object. De ervaring leert u wat voor object u kunt verwachten bij bepaalde FeCo waarden.

Full Colour display. De Minelab CTX 3030 beschikt over een 3,5” kleurenscherm waarop alle informatie kan worden afgelezen.

GPSi.
Geo Trails: Steeds zien waar u loopt en waar u gelopen heeft.
Way Points: Interessante locaties markeren / vastleggen
Find Points: Vindplaatsen markeren / vastleggen
Geo Hunts: Opslaan van de gelopen route en locaties van de vondsten

Opslaan in de PC (PC Mapping)
De in de CTX opgeslagen traject- en vondst gegevens kunnen in de PC worden opgeslagen met behulp van XChange. Het is mogelijk om foto’s en teksten aan de vindplaatsen toe te voegen en te groeperen in categorieën. De locaties kunnen worden bekeken op Google Maps. Er kunnen ook gegevens in de CTX worden gedownload om favoriete locaties opnieuw te gaan verkennen.

Snelle Menu’s (Quick Menu’s)
Quick Menu’s geven toegang tot de meest gebruikte functies zoals Gevoeligheid, Noise Cancel, Audio, Ground Balance. Er is ook een knop waarmee de CTX gebruiker veel gebruikte instellingen kan programmeren / vastzetten.

Ergonomie.
Eerlijk is eerlijk. De Minelab CTX 3030 is niet licht maar het ergonomische design van de detector zorgt ervoor dat de CTX tijdens het zoeken niet als zwaar wordt ervaren.

Talen.
Voor het gebruik met de Minelab CTX 3030 kan worden gekozen voor 9 verschillende talen. Helaas is de CTX nog niet Nederlands talig programmeerbaar. Wie weet wat de toekomst nog brengt!

Dit zijn “zomaar” een aantal kenmerken van de Minelab CTX 3030. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. We hebben de CTX 3030 steeds uit voorraad leverbaar en brengen ons enthousiasme graag op u over!

Categorie / Doelgroep:
– Professionals.

Toepassing:
– (Onder) water metaaldetector.
– Allround toepasbaar.
– Grote akkers.
– Minder grote zoekterreinen.
– Perfect op het zoute strand.
– Extra degelijke metaaldetector.

Specificaties:
Gewicht: 2360 gram
Steel: 2-delig
Kortste / langste lengte: 93–140cm.
Voeding: Li-ion pack (+/- 13 uur) + batterijcassette voor 8 x 1,5 volt AA batterijen (minimaal 7 uur)
Voeding draadloze module: oplaadbaar.
Frequentie: Minelab FBS2 multi frequentie technologie.
Zoekschijf: 28cm
Garantie: 3 jaar schriftelijk.
Standaard geleverd met: Draadloze module, Koss hoofdtelefoon, batterijcassette, beschermkap voor de zoekschijf, complete Li-ion oplaadpack, autolader, NL handleiding
Prijs: € 2399,- inclusief BTW

Apart verkrijgbare accessoires voor de Minelab CTX 3030:
- 17" DD zoekschijf
– 15cm / 6” DD zoekschijf.
– Coiltek 10×5″ elliptisch DD zoekschijf
– Speciale waterdichte KOSS CTX hoofdtelefoon.
– Extra Li-ion accupack.

Constructie:
– Volledig waterdichte detector.

Technisch:
– Motion detector met standaard DD of widescan zoekschijf.

Gebruiker:
– Dit is de detecor voor het persoon dat gewoon alles wil!

Onze mening: 
De absolute top tot nu toe! Verbluffende resultaten door de nieuwste technologie van ’s werelds grootste detector fabrikant. Volledig weerbestendig en ook nog tot 3 meter waterdicht. Draadloze hoofdtelefoon, GPSi voor exacte vondsten registratie, zeer uitgebreide discriminatiemogelijkheden, etc. De Minelab CTX 3030 beschikt over bijzonder veel mogelijkheden

Gebruiker:
– Dit is de detecor voor het persoon dat gewoon alles wil!

Reviews
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »