• Lorem ipsum
  • Gratis verzending vanaf €75 in Nederland & België
  • Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Officieel importeur van XP
  • Showroom in Almelo

3D Bodemscanners

Detect Metaaldetectors heeft een uniek aanbod Deep Treasure Detectors, ofwel 3D bodemdetectors. Ontdek ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Toon:
Tero Vido Tero Vido 3D System Pro
Tero Vido
Tero Vido 3D System Pro
€11.900,00
Nokta Makro Invenio Pro 3D
Nokta Makro
Invenio Pro 3D
€8.999,99
Tero Vido Tero Vido 3D System Basic Plus
Tero Vido
Tero Vido 3D System Basic Plus
€8.400,00
Tero Vido Tero Vido X Serie PRO
Tero Vido
Tero Vido X Serie PRO
€8.349,00
Nokta Makro Deephunter 3D Pro Package
Nokta Makro
Deephunter 3D Pro Package
€5.500,00
Tero Vido Tero Vido 3D System Basic
Tero Vido
Tero Vido 3D System Basic
€5.199,00
Tero Vido Tero Vido XS Serie
Tero Vido
Tero Vido XS Serie
€4.995,00
Geosensis Geosensis X3 pulsinductie metaaldetector
Geosensis
Geosensis X3 pulsinductie metaaldetector
€2.499,99
Toon:
3D Bodemscanners

Wil je op grote diepte gaan zoeken naar metalen, zoals bijvoorbeeld zilver, goud of koper? Dan kan een 3D bodemscanner jou helpen of deze te vinden. Een dieptescanner maakt tot meerdere meters diep 3D-beelden van de grond die zichtbaar zijn op het display van de bodemscanner. Op dit scherm kan onder andere het soort materiaal en de diepte van de vondst worden afgelezen. Op deze manier hoef je alleen te graven wanneer je op het display van de bodemscanner kunt aflezen dat het de moeite waard is. Daarnaast is het ook mogelijk om holle ruimtes op te sporen, zoals grafkamers, tunnels of andere holtes. Ben je op zoek naar iets meer aan de oppervlakte, zoals mangaten of brandputten, ontdek dan onze putdekseldetectors.

Soorten bodemscanners

Bij Detect Metaaldetectors hebben we een uniek aanbod 3D bodemscanners van Nokta Makro. Ontdekt daarbij de modellen van de Invenio serie: Nokta Makro Invenio en de Nokta Makro Invenio Pro. Daarnaast zijn de Nokta Makro Deephunter 3D Pro Package en de Nokta Makro Jeohunter 3D. De bodemscanners zijn gebruiksvriendelijk met veel verschillende zoekmodi en functies. Bekijk dit unieke aanbod metaaldetectors en ontdek de mogelijkheden.

Bodemscanner kopen

Ben je benieuwd welke 3D bodemscanner bij jouw zoektocht past, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien jou van van het beste advies op maat. Weet je al wel precies welke je wilt aanschaffen, bestel dan gemakkelijk jouw bodemscanner eenvoudig online!